Dincă s-a spovedit în Ajun de Crăciun! Oare Dumnezeu îl iartă? A dorit și o ședință foto

Gheorghe Dincă s-a spovedit în Ajunul Crăciunului, la preotul penitenciarului în care este încarcerat. Principalul suspect în cazul crimelor de la Caracal a făcut inițial o cerere care i-a fost aprobată, iar un preot al Ministerului de Interne a mers în Arestul Central al Capitalei.

Mai mult, Dincă a cerut și un fotograf special pentru o sesiune foto. Pozele urmau să ajungă la familia sa, însă cererea i-a fost refuzată, pe semne că anchetatorii nu au fost impresionați de dorința lui.

„Dosarul se află într-adevăr pe finalizare cu rechizitoriul, în urmă cu câteva zile au sosit de la FBI toate documentele. Așa cum s-a mai spus nu s-a putut extrage un ADN mitocondrial sau un ADN nuclear, din cauză că era mult prea avansată starea de deteriorare a oaselor de la lizieră. Însă, asta nu înseamnă că rechizotoriul nu va fi finalizat și că Dincă nu va fi trimis în judecată, pentru că există o grămadă de probe care coroborate pot susține și uciderea Alexandrei Măceșanu și a Luizei Melencu”, a precizat jurnalista Adina Anghelescu la Antena 3 site news.

Lasă un răspuns