Dincă a fost ascultat și înregistrat în închisoare. Pe cine a eliminat pentru că nu şi-a putut ţine gura

Gheorghe Dincă a fost ascultat și înregistrat în arest, la vorbitor, împreună cu fiul lui, deşi nu s-a spus niciodată că acesta ar fi fost vizitat vreodată de familie. Avocatul Tonel Pop a confirmat informația, oferind detalii-cheie din interceptări.

Gheorghe Dincă a fost interceptat în timpul unei vizite a fiului său în închisoare. Se pare că acesta i-a mărturisit copilului său cum a fost nevoit să scape de Fane Risipiţeanu, deoarece acesta nu şi-a putut ţine gura. În plus, acesta a adăugat că va trebui să facă acelaşi lucru şi în cazul unei a doua persoane, tot din cauza faptului că ar putea oferi detalii autorităţilor.

Mai mult decât atât, Gheorghe Dincă a fost interceptat şi în celula sa din închisoare.

”În cursul zilei de azi, 13 ianuarie 2020, Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (D.I.I.C.O.T.) a transmis procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (P.Î.C.C.J.) dosarul “Caracal”, împreună cu rechizitoriul întocmit, pentru verificarea sub aspectul legalităţii şi temeiniciei şi confirmării de către procurorul ierarhic superior”, a anunţat Ministerul Public.

În vederea soluţionării, procurorul general al P.Î.C.C.J., Bogdan Dimitrie Licu, a constituit un colectiv format din procurori din cadrul Serviciului de îndrumare şi control (S.Î.C.) şi Secţiei de urmărire penală şi criminalistică (S.U.P.C.) – Biroul Criminalistică, care va examina actele de urmărire penală efectuate în cauză şi va întocmi un referat cu propuneri, referat care va sta la baza fundamentării deciziei procurorului general. site news

Lasă un răspuns