Dinamo, în comă! Cu un pas în Liga II, “câinii” strigă după ajutor

Dinamo a fost umilită aseară de FCSB, scor 0-3, în Cupa României. Elevii lui Adrian Mihalcea au fost inexistenți în fața unei echipe alcătuită mai mult din juniori și rezerve. La final dinamoviștii au părăsit stadionul în lacrimi. Lacrimi care nu l-au impresionat pe patronul Ionuț Negoiță ocupat mai mult cu vânzarea clubului.

„Cred că înainte să plângă Grigore mai bine se concentra pe fotbal, nu să facă greve și alte lucruri care nu se fac de profesioniști. Văd că jucătorii au fost foarte vocali. Toată lumea are pretenții,” a declarat patronul lui Dinamo, Ionuț Negoiță în direct la Digi Sport Special. 

Florin Prunea strigă după ajutor și îl roagă pe Cornel Dinu să intervină la clubul aflat într-o situație fără precedent. Se pare că dinamoviștii se gândesc deja să-l înlocuiască pe Adrian Mihalcea și l-ar fi sunat pe Cosmin Contra.

„Echipa e făcută din șmecherie proastă. Cine a cunoscut tradiția lui Dinamo dintre cei care sunt acum? Negoiță doar a furat propria echipă”, spune Cornel Dinu.

FCSB și Sepsi se vor întâlni cel mai probabil în finală

Este greu de crezut că lucrurile se mai pot schimba în Cupa României. Lupta pentru trofeu se va da anul acesta între FCSB și Sepsi. Covăsnenii au câștigat la scor, 5-1 meciul cu Poli Iași, manșa tur a semifinalelor Cupei României.

Data returului semifinalelor nu a fost încă stabilită. Potrivit FRF, acestea se vor juca pe 8 și 9 iulie. Finala Cupei României se va juca la Craiova, pe Stadionul „Ion Oblemenco”.

Lasă un răspuns