Diego Maradona: ”Italia face parte din viața mea și transmit tuturor italienilor un mesaj de susținere, în această perioadă dificilă”…

Considerat de mulți specialiști ca fiind cel mai mare fotbalist al tuturor timpurilor, argentinianul Diego Armando Maradona a ținut să-și arate compasiunea pentru Italia, țara unde a locuit ani buni și l-a adoptat imediat, iubindu-l ca pe propriul copil.

Am locuit 7 ani la Napoli. Am o familie acolo și mulți prieteni care mă iubesc și îi iubesc. Italia face parte din viața mea și vreau să vă transmit un mesaj de susținere, în această perioadă dificilă. Mă bucur că ați realizat toți italienii că trebuie să rămâneți în casele voastre, până trece această furie a virusului. Sper ca și în Argentina să reacționăm la timp”, spunea Maradona, pentru presa internațională.

”La noi, toți se distrează, sâmbăta trecută nimeni nu a vorbit de pandemie, iar stadioanele au fost pline – aș spune că fiecare cumpără, ceea ce vrea să i se vândă… Este dificil să educăm o țară în 15 minute, iar acest lucru se rezolvă cu educație, ascultare și respect. Noroc tuturor”!!!, a încheiat El Pibe de Oro.

Așa este atmosfera pe La Bombonera, un stadion comparabil cu
Allianz Arena sau Wembley!

Lasă un răspuns