Diego Armando Maradona a fost dat afară din casă: ”Nu știu dacă eram îndrăgostită de el, oricum, devenise o relație toxică, în ultima vreme”!

Așa a fost și în teren, imprevizibil și agitat, iar ultima lui iubită, Oliva Rocia, spune, după 6 ani de conviețuire alături de Pibe D’Oro, că relația lor devenise una toxică, în ultima vreme. ”N-a fost așa, întotdeauna, am avut și momente bune, dar și multe ieșiri în decor, ca să spun așa. N-am făcut niciodată vreun pas greșit, iar Diego știe asta, ba chiar mi-a păsat întotdeauna de părerea lui. Oamenii cred că am fost alături de el pentru faimă și pentru bani, dar nu este așa, spune Oliva Rocio, și ea practicantă a fotbalului feminin.

Diego și Rocio s-au cunoscut în 2012 și au format un cuplu până în decembrie, 2018, când Maradona a fost dat afară din casa pe care însuși fotbalistul i-o făcuse cadou Olivei. Relațiile tensionate au avut și momente surprinzătoare – la doar câteva luni de la despărțire, Maradona a fost reținut pe Aeroportul din Buenos Aires, pentru faptul că Oliva îl dăduse în judecată, cerându-i 9 milioane de dolari, ca un fel de compensare economică, așa cum a numit-o fosta sa parteneră. Oficialitățile de la aeroport i-au transmis o notificare din partea Olivei, stabilindu-se și o data de prezentare a părților în fața Instanței de judecată, după care i-au dat drmul.

Oliva Rocio, 29 de ani, era mai tînără decât fiica lui Maradona, Gianinna, cu trei ani: ”Nu știu dacă eram îndrăgostită de Maradona și nu regret că m-am despărțit de el”, a mai spus fotbalista.

Gianinna Maradona, mai mare cu trei ani decât iubita tatălui său…

Lasă un răspuns