Dezvăluirile Rovanei Plumb despre Viorica Dăncilă

Europarlamentara PSD, Rovana Plumb a declarat că ea a propus ca Viorica Dăncilă să preia șefia organizației femeilor social-democrate, ea afirmând că Dăncilă este o persoană demnă, care nu a trebuit să fie convinsă să demisioneze de la conducerea partidului. Rovana Plumb este în prezent preşedinte interimar al Organizaţiei Femeilor Social Democrate.

„Eu am propus că doamna Viorica Dăncilă să preia funcția de președinte a organizației de femei. De ce? Pentru că doamna Dăncilă a muncit enorm de mult, iubește enorm de mult acest partid și, după cum bine știți, a plecat tot din rândurile organizației de femei. Ni s-a părut că este un gest normal și firesc pentru doamna Dăncilă să reprezinte femeile social-democrate și nu numai”, a declarat Rovana Plumb, la finalul CEx al PSD de marți. Potrivit Rovanei Plumb, Viorica Dăncilă a anunțat că demisionează de la șefia PSD, fiind un gest unilateral.

„A fost unitelateral. Doamna Dăncilă este un om demn și nu trebuie să fie convinsă. Doamna Dăncilă a ascultat pozițiile fiecăruia dintre noi, cei care facem parte din CEx și la sfârșit a luat cuvântul, spunând că își va da demisia”, a explicat Rovana Plumb..Rovana Plumb a mai spus că întâlnirea din biroul lui Marcel Ciolacu de la Parlament a liderilor organizațiilor județene, înaintea ședinței CEx nu a fost una secretă .

„Nu este vorba aici de o întâlnire secretă. Întotdeauna în partidul nostru există o serie întreagă de întâlniri, în anumite împrejurări și momente. Dacă un coleg, de exemplu eu doresc să mă întâlnescu cu mai mulți colegi, dacă răspund la invitația mea sigur că ne întâlnim. Avem o responsabilitate numai de PSD și de țara noastră”, a conchis Plumb.

Lasă un răspuns