Dezvăluire uluitoare în cazul Caracal! Dincă, la un pas de libertate

 Bombă în cazul Caracal! Gheorghe Dincă ar putea fi achitat, spuneTonel Pop, avocatul familiei Melencu. Acest lucru s-ar putea întâmpla în ciuda faptului că Dincă este trimis în judecată pentru mai multe fapte în dosarul Caracal.

 Potrivit lui Tonel Pop, în cazul Luizei Melencu „nu numai că nu există certificat de deces, dar nu există nici certificat constatator al morții – act medico-legal sau administrativ care să constate decesul”. Legat de testele ADN, avocatul spune că în cazul Luizei „nu s-a găsit absolut nimic”, astfel „din punct de vedere strict legal, Luiza nu este moartă”. Gheorghe Dincă a fost însă trimis în judecată inclusiv pentru omor calificat în cazul Luizei Melencu.

Este Luiza moartă ?

„Mai departe, pe acest raționament, Luiza nefiind moartă din punct de vedere juridic – adică n-are nici certificat constatator și, evident, nici certificat de deces, n-are nicio constatare a unei instanțe de judecată care s-o declare moartă din punct de vedere juridic – l-au trimis în judecată pentru moartea unei persoane care, din punct de vedere tehnic, juridic, nu este moartă.

Cum să acuzi pe cineva că a omorât o persoană care, din același punct de vedere juridic, nu este mort?. Asta înseamnă o achitare directă pe articolul 16, alineatul 1, litera a.), care precizează „fapta nu există”. Dacă nu există o faptă, nu poți să acuzi pe cineva că a comis-o” a afirmat avocatul Tonel Pop. site news

Lasă un răspuns