Social Media

Despărțire în showbiz. Lidia Buble și Răzvan Simion au pus punct relației

După o relație de aproape 5 ani, înconjurată de multe controvese din cauza faptului că Răzvan Simion a divorțat de soția lui pentru Lidia Buble, prezentatorul Tv și cântăreața s-au despărțit după lungi discuții.

Anunțul a fost făcut chiar de Răzvan, după ce, jumătate de an, amândoi au negat că ar avea probleme. În ziua în care a anunțat că nu mai formează un cuplu cu Lidia, prezentatorul TV și-a scos familia la masă.

Răzvan Simion și copiii pe care îi are din căsătoria cu Diana, fosta soție

După ce timp de 5 ani au încercat să treacă peste toate criticile venite din toate părțile și să-și trăiască relația după propriile reguli, Răzvan Simion și Lidia Buble și-au spus adio într-un moment în care lumea îi vedea în fața altarului.

Mesajul lui Răzvan Simion

“Au fost ani în care m-am iubit prea puțin, în timp ce primeam prea multă iubire, cu care nu știam ce să fac. Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare dușman. Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen. Ce am învățat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertatea emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical, a fost mesajul lui Răzvan Simion.

Imediat după ce a postat pe rețelele de socializare anunțul despărțirii, Răzvan și-a luat fiica și au ieșit împreună la masă.

Revista OK

Lasă un răspuns