B1

Deși Ciolacu a propus-o pe Gabriela Firea la prezidențiale, nu a existat această discuție în partid

Miercuri, 3 mai, președintele interminar PSD Marcel Ciolacu, a declarat că în acest moment, Gabriela Firea este cel mai bun” candidat din partea social-democraţilor la alegerile prezidenţiale.

Gabriela Firea a declarat, la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu, că nu a fost întrebată de Ciolacu dacă vrea să candideze la funcția supremă în stat.

Nu a existat o discuție de partid

”Nu a făcut un anunț, ci a răspuns la o întrebare. Alegerile nu vor urma peste 4 zile, ci peste 4 ani și jumătate. Așa cum nu am fost întrebată când fostul președinte al PSD a făcut acel anunț, probabil în urma unor calcule politice, nu a existat nici acum o discuție în partid.

M-a onorat afirmația domnului Marcel Ciolacu. Nu putem vorbi despre candidaturi la alegerile prezidențiale, eu sunt fidelă bucureștenilor. Vă spun foarte sincer, cu mâna pe inimă, nu mi-am dorit niciodată funcții politice.

Am 4 ani și jumătate timp să mă gândesc, din poziția de la primărie. Eu nu am auzit să fie vreo discuție despre suspendarea președintelui.

Poate a fost o șarjă amicală între doi prieteni, doi foști colegi, domnul Ciolacu și domnul Ponta, care nu a vrut să rămână dator. Am văzut, apoi, o altă replică și de la domnul Ponta”, a declarat Gabriela Firea. site news

Lasă un răspuns