Ultima oră!! Derby-ul dintre CSM București și SCM Rm Vâlcea, la handbal feminin, se joacă doar cu câte 5 spectatori de fiecare echipă!

Din păcate, mult așteptatul meci dintre CSM București și SCM Rm Vâlcea, care va stabili campioana națională a Ligii Florilor, ediția 2019/2020, se joacă miercuri, în Sala Polivalentă din București, începând cu ora 18:30. Din cauza epidemiei de Coronavirus, celor două echipe li s-a spus că delegația lor, cu tot cu suporteri, nu poate fi mai mare de 25 de persoane! Adică pe foaia de joc sunt 16 handbaliste, iar staff-ul tehnic și conducerea vor fi alte patru persoane, iar ca suporteri nu pot intra mai mult de 5 susținători! Ciudată decizie, mai ales că șeful Departamentului Situațiilor de Urgență, Raed Arafat, declarase că numărul participanților la evenimente publice nu poate fi mai mare de 1000!

Păcat, un astfel de meci ar fi trebuit amânat, ca să se poată juca în condiții normale, cu ambele galerii față-n față, pentru că scandările și aplauzele lor ar fi întregit un spectacol minunat.   

P.S. Din echipa vâlceană lipsesc două piese de bază, accidentate de la începutul acestui an – Fraga Fernandez a făcut ruptură musculară, la meciul de la Cisnădie, iar Mireya Gonzales este și ea cu probleme musculare, în ultima vreme

Lasă un răspuns