facebook

Deputatul Marius Bodea a părăsit PNL după 22 de ani și va candida din partea USR-PLUS la Consiliul Județean Iași

Deputatul Marius Bodea a anunțat că pleacă, după 22 de ani, din PNL și va candida din partea Alianței USR-PLUS la Consiliul Județean Iași, acuzând „pesedizarea” filialei județene a partidului, după „racolarea imorală și sfidătoare” a lui Mihai Chirica, primar ales în primul mandat din partea PSD.

Conform unei postări pe pagina sa de Facebook, deputatul este onorat de propunerea Alianței USR-PLUS de a candida pentru președinția Consiliului Județean Iași.

„Am făcut parte timp de 22 ani din PNL, însă electorul liberal din Iași a fost trădat de racolarea imorală și sfidătoare a pesedistului Mihai Chirica. PNL Iași s-a pesedizat. Acum, electoratul liberal, care își dorește competență, integritate și viziune în administrația publică are o alternativă serioasă la Primărie și CJ”, scrie Bodeaa.

Bodea a anunțat și programul cu care va candida pentru președinția Consiliului Județean Iași, conform Mediafax.

„Candidez pentru a continua dezvoltarea Aeroportului. Am experiența și cunoașterea pentru a debloca cel mai important proiect al comunității noastre. Candidez la CJ pentru a realiza marile proiecte de infrastructură de care județul are nevoie. Candidez la CJ pentru a construi în județul Iași primele parcuri industriale și pentru a crea noi locuri de muncă. Economia Iașului este lovită după pandemia COVID-19! Sunt încrezător că împreună cu Cosette și echipa USR-PLUS Iași vom depăși în cadrul unei noi administrații pentru Iași decalajele care ne separă de Vestul țării”, mai scrie Marius Bodea pe Facebook.

PNL Iași a aprobat candidatura lui Mihai Chirica la Primăria Iași, la începutul lunii martie, acesta câștigând primul mandat pe vreme când era în PSD. În semn de protest față de decizia Biroului Permanent Județean, Marius Bodea, atunci președinte al PNL Iași și-a dat demisia și a fost urmat și de alți colegi. site news

Lasă un răspuns