Deputat PNL, dat în gât de angajați, după ce i-a mazilit! Afaceri fictive cu firme fantomă

Deputatul PNL Dan Vîlceanu a respins informațiile potrivit cărora s-ar afla în spatele mutării disciplinare a șefilor de la Finanțe Gorj, după ce aceștia au informat organele judiciare că una din firmele deputatului ar face afaceri fictive cu firme fantomă.

Vîlceanu se scuză, spunând că sunt minciuni ordinare

Dan Vîlceanu afirmă că tatăl său nu ar fi vizat de niciun dosar penal și că totul nu e decât o răzbunare a unor directori demiși.

„Sunt niște minciuni ordinare, niște manipulări grosolane pentru că eu nu am niciun fel de abilitate să transfer eu prin țară sau să detașez directori de ANAF. Nu există niciun fel de dosar penal deschis pe numele tatălui meu – presupun că ar fi fost înștiințat.

Vezi și Ponta amenință cu moțiunea de cenzură contra privatizării Sănătății, dorită de liberali

Se fac tot felul de acuzații care n-au niciun fel de legătură cu realitatea și, cel mai sigur, toate acestea sunt plecate de la câțiva directori de direcții deconcentrate care au fost schimbați în această perioadă care probabil consideră că eu sunt cel care sunt un fel de jupân al județului în momentul acesta și fac eu ce vreau și schimb pe acolo”, a spus Dan Vîlceanu, în emisiunea „Punctul de întâlnire”, de la Antena 3.

Citește și Marcel Ciolacu îi acuză pe lideri liberali importanți de ipocrizie. Ce demers va face PSD

”Cu sprijinul lui Florin Cîțu, noul ministru al Finanțelor, Vîlceanu i-a mazilit, instantaneu, pe doi dintre șefii Administrației Județene a Finanțelor Publice Gorj, Marin Ciumag și Alin Ionel Goleanu, ”vinovați” că au sesizat organele judiciare în legătură cu afacerile fictive derulate de S.C. TREFO S.R.L. cu firme fantomă, din rețele de crimă organizată. site news

Lasă un răspuns