Deputat implicat într-o tragedie incredibilă la Iași, soţia şi-a omorât bebeluşul, din greşeală: a adormit peste el. Imediat, sinucidere la spital

Tragedie la Iași. Un bebeluș de 6 luni a murit sufocat în somn, după ce mama lui a adormit peste el. Copilul este fiul unui deputat din Republica Moldova și al fiicei unui puternic oligarh de la Chișinău.

Poliţiştii şi procurorii ieşeni au demarat o anchetă după ce o femeie şi-ar fi sufocat bebeluşul de 6 luni, în somn, din greșeală. Potrivit unor surse citate de Agerpres, este vorba despre copilul unui parlamentar din Republica Moldova.

Citește și despre explozia cazurilor de gripă din România, din ultimele luni, cât de gravă este situația.

Apelul la serviciul 112 ar fi fost dat în jurul orei 04:00, şi anunţa că o femeie ar fi sufocat din greşeală copilul în vârstă de 6 luni, tragedia având loc într-o cameră de la Hotel Internaţional. „La ora 4.40, se primește mesaj prin 112, de la Hotel Internațional de la un bărbat din Republica Moldova că fiica lor de 6 luni nu mai respiră și e rece. Se trimite ambulanța cu medic de la SAJ care constată decesul copilul fiind în SCR cu rigiditate și lividități“, spun reprezentanții SAJ Iași.

Poliţiştii şi procurorii fac cercetări într-un dosar de moarte suspectă. „Va fi înregistrat un dosar pentru moarte suspectă. Cercetările vor fi efectuate de secţia de poliţie competentă teritorial, sub supravegherea Parchetului”, a precizat prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, Monica Palaghia.

Tatăl este deputat al Partidului Democrat, mama e fiica unui demnitar

Tatăl ar fi Angel Agache, deputat al Partidului Democrat din Republica Moldova. Angel Agache este deputat PDM. El s-a căsătorit în 2011 cu Elena Becciev, fiica fostului director Apă-Canal Chișinău, Constantin Becciev.

Contactat telefonic de reporterii Bună Ziua Iași, deputatul moldovean Anghel Agache a refuzat să comenteze tragedia produsă în această dimineață. „Nu pot vorbi, vă rog să mă înțelegeți. “, a spus extrem de afectat deputatul, pentru www.bzi.ro.

Altă tragedie după doar câteva ore, în Iași: sinucidere la spital

O femeie de 33 de ani, internată la cea mai mare maternitate din Iaşi, s-a sinucis duminică dimineaţă. Pacienta decedată născuse pe 12 februarie la Maternitatea Cuza Vodă, unde încă era internată.  În jurul orei 10.00, femeia s-a aruncat de la etajul al patrulea al maternităţii. Medicii au făcut eforturi să o salveze, dar nu au reuşit. „Un echipaj de terapie intensivă de la SMURD a găsit pacienta in stop cardio-respirator, cu politraumă severă. S-au efectuat manevre de resuscitare timp de o oră, dar fără succes. S-a declarat decesul”, a declarat Diana Cimpoeşu, medic şef SMURD Iaşi. Femeia suferea de depresie post-natală. Poliţia a deschis un dosar penal de moarte suspectă şi a dispus efectuarea necropsiei. site news

Lasă un răspuns