Sorin Constantinescu în timpul unui circuit național de Poker

Demisie în Guvern. Consilierul pe probleme de jocuri de noroc a renunțat la funcție

Sorin Constantinescu, consilierul pe probleme de jocuri de noroc al Guvernului Orban, a demisionat. La cinci luni de la numirea în funcție, acesta și-a anunțat retragerea pe pagina personală de Facebook.

Mesajul transmis de consilier

„Astăzi (joi-n.r.) mi-am încetat activitatea de consilier la Guvernul României. Mulţumesc tutoror pentru sprijinul acordat şi pentru efortul depus! Sper că am reuşit să pun şi eu umărul la trecerea peste această criză în condiţii decente”, a scris Constantinescu pe rețeaua de socializare.

Acesta nu a precizat însă care sunt motivele acestei decizii.

Atacul lui Marcel Ciolacu

Președintele PSD Marcel Ciolacu a lansat, săptămâna trecută, un atac la premierul Ludovic Orban, spunând că decizia deschiderii sălilor de noroc după data de 15 iunie s-a luat pentru că „unul din consilierii personali ai lui Ludovic Orban are afaceri cu păcănele”, conform Mediafax.

„Astăzi (vineri – n.r.) au anunțat că se deschid sălile de jocuri de noroc. Vă spun eu realitatea: unul din consilierii personali ai lui Ludovic Orban are afaceri cu păcănele. Este o informație categorică, nu doar sigură. Cred că toate problemele s-ar rezolva dacă domnul prim-ministru și ar lua un consilier și medic, să explice totuși fenomenul și câți oameni au murit, pentru că nu au avut acces în această perioadă la medicamente și la spitalizare. Dacă chiar mai lua și un consilier preot, unde să mai ceară iertare câteodată, sunt ferm convins că s-ar deschide și spitalele, și bisericile”, a declarat Marcel Ciolacu, la Antena 3.

Președintele interimar PSD a mers mai departe și a afirmat că „dacă ar fi avut un consilier de la Horeca, ar fi deschis și restaurantele”. site news

Lasă un răspuns