Demisie cu iz penal la Spitalul Județean Craiova

Directorul unui spital judeţean s-a trezit că a fost demis din funcție fără  să fi semnat o cerere de schimbare din funcție.

Directorul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Craiova, dr.Eugen Georgescu, a fost demis din funcţie de către ministrul Sănătăţii, care a aprobat o cerere de demisie semnată  în numele lui. Eugen Georgescu a declarat că cererea este falsă, motiv pentru care a sesizat parchetul. .Eugen Georgescu declarat, că în acest moment este director interimar al spitalului.

„La dată de 15 noiembrie a.c., managerul unui spital din Craiova a sesizat faptul că, în cursul zilei respective, pe faxul unităţii medicale a primit un ordin, prin care i se comunica faptul că i-a încetat contractul de management, că urmare a unei cereri de demisie, întocmită însă în fals, în numele său. În cauză, poliţiştii au demarat cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals în înscrisuri sub semnătura privată şi uz de fals, urmând că, la finalizarea acestora, dosarul penal să fie înaintat unităţii de parchet cu propunerile corespunzătoare”, a informat, vineri, biroul de presă al IPJ Dolj.

Lasă un răspuns