Declarație bombă a ministrului Sănătății despre vaccinarea obligatorie

Ministrul Sănătății, Victor Costache, a declarat că nu este de acord cu vaccinarea obligatorie, acesta afirmând că nu crede în nimic ce este impus.

„Eu nu cred în nimic din ce este restrictiv şi ce este impus. Sunt reprezentantul unui guvern liberal, ori a impune compromite orice orice noțiune de liberalism, dar cred în campanii foarte bune de comunicare și în instinctul părinților”, a spus Costache, la postul B1 Tv. Potrivit declarației ministrului Sănătății, numai o parte din statele membre ale UE au impus vaccinarea și colaborează cu Organizaţia Mondială a Sănătăţii pentru a declanșa campanii în favoarea vaccinării.

„Acum 10 ani am ajuns la acea campanie eşuată de vaccinare împotriva cancerului de col uterin care a declanşat o reacţie a opiniei publice deoarece această nu a fost deloc pregătită şi au apărut aceste semnale din opinia publică împotriva vaccinării. Şi de atunci nu numai că vaccinul împotriva cancerului de col uterin a fost compromis, ci şi însăşi ideea de vaccinare”, a declarat Victor Costache.

Lasă un răspuns