Declarația pe propria răspundere pentru a ieși din casă, obținută fără imprimantă sau telefon!

Declarația pe propria răspundere pentru a ieși din casă, poate fi obținută fără imprimantă sau telefon. Persoanele care nu au la dispoziție imprimantă și nici nu pot scoate de pe telefon declarația pe proprie răspundere pentru a putea ieși din casă după impunerea măsurilor în pandemia de coronavirus, au o soluție simplă la îndemână.

Declarația, scrisă de mână

Ea poate fi făcută de mână .

”Precizăm faptul că declarația pe propria răspundere poate fi completată integral olograf („de mână”), cu preluarea tuturor elementelor prevăzute în modelul declarației pus la dispoziție.

Declarația pe proprie răspundere completată se va află în posesia persoanei care efectuează deplasarea, împreună cu documentul de identitate, și va fi pusă la dispoziția reprezentanților Poliției Române, ai Jandarmeriei sau ai Poliției Locale la momentul legitimării persoanei.

Reprezentanții Poliției Române, ai Jandarmeriei sau ai Poliției Locale pot efectua fotografirea documentelor (declarație pe proprie răspundere și act de identitate) la momentul legitimării persoanei.

Modelul de declarație poate fi descărcat de pe site-ul web al Guvernului României, Ministerului Afacerilor Interne, precum și de pe site-urile celorlalte instituții cu atribuții în domeniu”, au transmis autoritățile. site news

Lasă un răspuns