De la COVID-19 la demență se ajunge foarte ușor – prizonierii dintr-o închisoare au inventat campionatul de slapping, adică de dat palme… groaznic și să privești!

Frica de virusul ucigaș aproape că-ți ia mințile! În timpul acestei crize de coronavirus, o televiziune din Rusia a dat imagini de la un Campionat de Slapping, organizat într-o închisoare. Slapping, adică bătaie, lovituri cu palma – adversarul primește o lovitură, fără să se apere, după care îi vine și lui rândul să- facă la fel. Cea mai importantă este tragerea la sorți, pentru că, de cele mai multe ori, cine câștigă dreptul de a lovi primul, Acela iese și câștigător, pentru că, de regulă, cel din fața lui nu mai stă mult în picioare și este făcut knockout.

Slapping, dar cu mâinile curate!

Înainte de a-ncepe să dea palme, prizonierii se dezinfectează pe mâini, respectând indicațiile pe timpul acestei pandemii. Campionul acestei competiții este, de departe, Vasily Kamotskiy, un uriaș de 117 kilograme – un colos de care te cuprinde frica doar când îl vezi, darămite să-l mai lași să-ți dea și o palmă. Ï pentru exemplificare, va pun la dispoziție link-ul unei astfel de serii de slapping, veți fi îngroziți!  

Lasă un răspuns