Daune de 20 de trilioane de dolari pentru răspândirea coronavirusului. China e dată în judecată

Daune de 20 de trilioane de dolari pentru răspândirea coronavirusului. China e dată în judecată

Daune de 20 de trilioane de dolari pentru răspândirea coronavirusului. În SUA a fost intentat un proces de 20 de trilioane de dolari împotriva autorităților chineze din cauza pandemiei de coronavirus.

Avocatul american Larry Klayman și grupul său de avocatură Freedom Watch, împreună cu compania Buzz Photos din Texas, au intentat un proces împotriva guvernului chinez, armatei chineze, institutului de virologie Wuhan, directorului Institutului de Virologie Wuhan, Shi Zhengli, și generalului major al armatei chineze, Chen Wei.

Reclamanții susțin că virusul COVID-19 este rezultatul unei arme biologice pregătite de autoritățile chineze.

Acuzațiile aduse sunt că poporul chinez că a generat numărul de morți ai pandemiei, a furnizat sprijin material teroriștilor, a conspirat pentru a provoca răni și moartea cetățenilor americani.

Avocatul susține că virusul a fost scăpat de la Institutul de Virologie Wuhan și căacesta a fost „proiectat” de China pentru a ucide populațiile în masă. Armele biologice au fost scoase în afara legii în 1925 și, prin urmare, o astfel de armă biologică este o armă de distrugere în masă teroristă.

Mai multe rapoarte media care au spus că a existat un singur laborator de microbiologie în China, care a gestionat viruși avansați precum noul coronavirus – în Wuhan. Pentru a acoperi, susțin reclamanții, China a legat declarații privind coronavirusul și protocoalele de securitate națională. site news

Lasă un răspuns