Daniel Ghiță face dezvăluiri uluitoare și vrea amenzi mai mari. Cum poate fi înscenat un dosar penal dacă suni abuziv la 112

Daniel Ghiță face dezvăluiri uluitoare. Luptătorul K1 cere mărirea amenzii pentru cei care sună abuziv la 112 și chiar întocmirea unui dosar penal dacă sunt la cea de-a două abatere de acest fel.

El a povestit un episod uluitor din viața lui, care a avut loc acum patru ani. Luptătorul K1 a dezvăluit ce i s-a înscenat în trafic, în anul 2016.

Daniel Ghiță vrea amenzi mai mari pentru cei care sună abuziv la 112

Daniel Ghita afirmă că o domnișoară ar fi sunat la 112 și ar fi sesizat, în mod nereal, că ar fi fost agresată grav de el, cerând intervenția jandarmilor .

Citește și: Daniel Ghita, scarbit de sarbatorile din Romania: Refuz sa am pulover cu mos Craciun

„Sunt întrebat dacă sunt de acord cu amendarea celor care sună abuziv la 112, cu mărirea amenzilor la 10.000 Lei. Sunt de acord! Am pățit o și eu în 2016! Eram în mașina mea și așteptam pașnic, și o mitomană foarte agresivă, sună la 112: ‘Trimiteți urgent jandarmii, luptătorul Daniel Ghiță K1 m-a agresat, grav!’ Eu eram în mașină, și urmăream persoana cum mă amenință, înjură și îmi dădea cu pumnii în parbriz! Crezând că o să îmi poate înscena ceva! Ce nu știa mitomana, că mașina mea Audi A8, o înregistra! Își făcea scenariu, propria regie, dar nu știa că este înregistrată! După cinci minute…apar trei mașini cu jandarmi echipați și o mașină de Poliție! Toți speriați spre mașină mea! Râdeam, că am fost avertizat dinainte de cineva:” ai grijă că ți se va întinde o capcană, foarte bine regizată, să nu mergi fără un martor și fără să înregistrezi”! Eu, nu am crezut! Nu crezi, până când nu vezi cu ochii tăi. Sincer, am fost șocat! Am coborât din mașină, zâmbind, că și eu am sunat cu două minute înainte la 112, pentru că dădeau cu pumnii în pabrizul meu! Jandarmii speriați, săracii: ” Domnul Ghiță, va rugăm, să fim toți calmi, avem familii acasă”. Săracii, credeau că eu îi iau la bătaie? Le- am arătat înregistarea, că nu o agresa nimeni pe mitomana paranoică, o agresează doar propria minte?! Jandarmii și Poliția erau șocați și stupefiati! Deci, dacă nu aveam proba că nu a existat nicio agresiune, cine mă credea că spun adevărul? Doar eu sunt kickboxer! Oricum, era camera publică pe stâlp la stradă, nici eu nu am știut! Repet: Jandarmii și Poliția erau așa de jenați, și își cereau scuze. Nu ridicau ochii din hârtiile și procesele verbale pe care aveau să le întocmească! În procesul verbal scrie ” apelare abuzivă, pentru agresiune, dar agresiunea nu a existat „. A primit mitomana o amendă pentru apelare abuzivă, mult prea mică!”, a povestit luptătorul K1 .

Cum se poate inscena un dosar penal

Luptătorul K1 spune că o persoană care vrea să îi însceneze cuiva un dosar penal o poate face apelând numărul de urgență 112.

„Când dorești să inscenezi un dosar penal cuiva, toți apelează la 112. Așa sunt învățați! Oamenii care au nevoie de ajutor, nu primesc ajutor pentru că alții apelează abuziv. Eu zic să se întocmească dosar penal la apelare abuzivă! Când o faci cu inducerea organelor în eroare. Amenda să fie de 10.000 Lei și la a două apelare abuzivă să crească amenda la 20.000 Lei, cu întocmirea unui dosar penal. Am văzut toți ce se întâmpla când Alexandra a sunat la 112. Autoritățile nu mai iau în serios un apel disperat al unei fete care strigă după ajutor, fiind sigură că o să fie salvată! Pentru că se fac prea des apelări abuzive la 112. Trebuie mărite pedepsele pentru cei care se joacă sau apelează abuziv pentru a înscena dosare penale, după care să șantajezi omul și să i ceri bani. Unii paranoici se gândesc că în baza apelului abuziv, faci un dosar penal și cum dovedește persoana că fapta nu a existat, dacă nu ai martor cu tine? Este important să existe la 112 și posibilitatea de a localiza imediat persoana! Nu știu dacă există acum Posibilitatea ca Poliția să intre imediat, în orice încăpere, dacă viața persoanei este în pericol. Da, sunt de acord cu amenda pentru apelare abuzivă”, a povestit Daniel Ghiță pe pagina sa de Facebook. site news

Lasă un răspuns