Daniel Craig se transformă din nou în James Bond în noul și palpitantul film “No Time to Die”

“No Time to Die” va fi lansat în cinematografe pe 20 noiembrie. Cel mai nou trailer pentru noul “007” a apărut și poate fi descris într-un singur cuvânt simplu: exploziv.

Joi, Universal Pictures a lansat cel mai recent trailer al celui de-al 25-lea film al lui James Bond, care îl are în rolul principal pe Daniel Craig în cel de-al cincilea și ultimul său rol în calitate de agent britanic al MI6.

Trailerul plin de acțiune îl arată pe Bond (Craig) revenind la activitatea de agent după ce este recrutat de Felix Leiter (Jeffrey Wright) pentru a-l ajuta în găsirea unui om de știință dispărut. În curând, Bond devine captivat de o misiune periculoasă care îl pune în conflict cu cel mai nou adversar al său, Safin (jucat de Rami Malek), care pune mână pe o nouă tehnologie periculoasă.

„James Bond”, spune Safin într-un mod amenințător. “Amândoi eradicăm oamenii pentru a face lumea un loc mai bun. Eu vreau doar să fie puțin mai… ordonată.”

„Va ucide milioane”, spune agentul începător Nomi (interpretată de Lashana Lynch) despre Safin.

“No Time To Die” va fi ultimul său film din seri 007 pe Daniel

În cea mai recentă aventură a sa i se alătură lui Bond și dr. Madeleine Swan (Léa Seydoux), aventura sa amoroasa din “Spectre”, din 2015, precum și nou-venita Paloma (Ana de Armas), un agent operativ recrutat din Santiago.

“No Time To Die”, regizat de Cary Joji Fukunaga, a fost programat să fie lansat în aprilie, dar a fost amânat pentru luna noiembrie ca urmare a pandemiei provocate de coronavirus.

Filmul îi mai are în roluri importante pe Naomie Harris, Ben Whishaw, Ralph Fiennes și Christoph Waltz.

În noiembrie anul trecut, Craig a confirmat că “No Time To Die” va fi ultimul său film în care îl interpretează pe James Bond. El a preluat rolul iconic de la Pierce Brosnan pentru “Casino Royale” din 2006 și a continuat să repete personajul în “Quantum of Solace” din 2008, “Skyfall” din 2012 și “Spectre” din 2015.

Lasă un răspuns