Daniel Băluță, din ce in ce mai bogat!

Daniel Băluță, primarul sectorului 4 , a devenit lider pe rețelele de socializare , reușind o performanță greu de egalat. Astfel, o postare pe Facebook  a primarului a reușit să fie urmărită de nu mai puțin de 1, 6 milioane de persoane. Băluță a aplicat o strategie care s-a dovedit a fi una de succes, el promovând realizările pe care Primăria le face în sectorul 4 pe pagina sa personală creată pe toate rețelele importante de socializare, și anume Facebook, Instagram sau Twitter. Dovada faptului că munca sa este apreciată de locuitorii sectorului o reprezintă numărul mare de like-uri, de vizualizări, de distribuiri sau de comentarii la postările sale, pagina primarului Băluță fiind cea mai apreciată dintre cele ale primarilor de sector. Recordul a fost înregistrat pe data de 7 noiembrie, când o postare a devenit virală, ajungând pe paginile a nu mai puțin de 1,6 milioane de utilizatori. Băluță a postat pe 7 noiembrie, în jurul orei 17;00, un film în care se putea vedea cum angajații firmelor de salubrizare  ale sectorului, ROSAL și ADP 4, le solicită bucureștenilor să le aprecieze munca și să  mențină curățenia, să nu mai arunce gunoiul pe jos, coji de semințe sau țigări și să adune mizeria lăsată de animalele de companie. Mesajul a avut un impact urias, filmulețul devenind viral.  

”În spatele măturii sau a tomberonului sunt oameni. Oameni pe care rar îi remarcăm și mult mai rar de atât le arătăm respectul pe care ei îl merită. Munca lor nu este tocmai plăcută și nici ușoară. Fie că afară sunt 35 de grade sau -20 de grade, ei sunt întotdeauna la treabă, pentru că sectorul nostru să fie unul curat. Le mulțumesc pentru ceea ce fac și sper că și dumneavoastră să încercați să le respectați eforturile pe care aceștia le depun în fiecare zi”, a fost mesajul primarului sectorului 4.

Daniel Băluță a declarat unei agenții de presă că: ”Acord o mare importanță dialogului cu oamenii, ascult cu mare drag părerile și dorințele acestora, indiferent de modalitatea în care ele ajung la mine. Sunt primar datorită lor și sunt aici pentru ei. În această perioadă, Facebook-ul este cea mai simplă și rapidă cale de comunicare cu cetățenii, cei mai mulți dintre ei aleg acest mod de a lua legătura cu mine, așa că și eu sunt acolo pentru ei!” .

Cu ajutorul postării de pe pagina sa de socializare, Daniel Băluță a reușit să aibă peste 600 de mii de vizualizări, 19 mii de like-uri și peste 650 de comentarii. 

Lasă un răspuns