ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Dăncilă, întrebată de ce are imaginea de proastă: S-a speculat; toate aceste teme legate de broșe, de ceas „distrăgea” atenția de la alte lucruri legate de candidat

Fostul premier Viorica Dăncilă a declarat, joi seară, întrebată de ce s-a creat imaginea că ar fi proastă, că „s-a lucrat foarte mult la acest lucru” și s-a speculat. Ea a admis că a făcut greșeli de exprimare, motivând că „se întâmplă” și „ai o zi mai proastă”.

Explicație tipic Dăncilă: se întâmplă să ai o zi proastă!

„S-a lucrat foarte mult la acest lucru. S-a speculat. E adevărat că am făcut greșeli de exprimare. Dar uitați-vă la președinte, la ați oameni politici. Cred că fac șapte-opt greșeli de exprimare. Poate unii vorbesc frumos, poate spun lucruri frumoase, dar important e ceea ce rămâne și eu chiar m-am implicat, am făcut lucruri pentru oameni. Au comentat de la coafuri, la broșe. Orice. Chiar președintele a făcut zilele trecute mai multe greșeli. Nu îl acuz pe președinte. Se întâmplă. Ai o zi mai proastă. Ceilalți lideri politici mai fac greșeli de exprimare. Nimeni nu le zice nimic.”, a spus Viorica Dăncilă, întrebată de ce s-a creat această imagine cum că ar fi proastă.

Vezi cu ce își umple timpul Dăncilă de când este șomeră, cum ar putra ajunge la showurile tv de gătit.

Ea a mai susținut că ceasul pe care l-a purtat, despre care s-a spus că ar costa 20.000 de euro, nu a avut un preț mai mare de 800 de euro. „Toate aceste teme legate de broșe, de ceas, de alte lucruri distrăgea atenția de la alte lucruri legate de candidat”, a adăugat Dăncilă.

Dancilă: Chiar după ce mi-am dat demisia, mă așteptam ca mai mulți colegi să telefoneze

Viorica Dăncilă a mai afirmat că se aștepta ca mai mulți colegi din PSD să o sune și să păstreze legătura cu ea, după demisia de la șefia partidului, în urma pierderii alegerilor prezidențiale. „Chiar după ce mi-am dat demisia, mă așteptam ca mai mulți colegi să telefoneze. Discuții ca între colegi, dar aceste lucruri au fost și în trecut și vor fi și de acum încolo. Când se observă că ai pierdut, rămân foarte puțini alături de mine. Dar acest lucru nu mi s-a întâmplat numai mie. Sunt un om puternic și mă așteptam. Am văzut pe măsură ce se apropiau rezultatele (alegerilor prezidențiale – n.r.)”, a declarat Viorica Dăncilă, întrebată dacă s-a simțit trădată de colegii din PSD.

Vezi aici cum Viorica Dăncilă recunoaște că este șomeră pe moment, dar spune că are mai multe oferte.

Ea a mai spus că i-ar fi plăcut ca oamenii să o judece „după omul Viorica Dăncilă, nu după funcția pe care am deținut-o”. (site news)

Lasă un răspuns