Dăncilă a înlocuit șefia PSD cu cea de master chef. Schimbare majoră în viața fostului premier

Viorica Dăncilă a participat, marți, la ședința CEx al PSD, iar la plecare a făcut o serie de declarații. Fostul premier a dezvăluit că este mult mai liniștită de când nu mai este președinte PSD și că acum are mai mult timp pentru familie.

„Nu contează ce-mi doresc eu, contează ce-și doresc oamenii și acest lucru se poate face prin vot. A fost o perioadă foarte grea, trebuie să recunosc. Indiferent de ceea ce vor spune alții, de câte minciuni se vor spune, voi spune întotdeauna adevărul. A fost o perioadă de un an și nouă luni foarte grea, cu foarte multe crize de gestionat, în plan intern și extern și mă bucur că am reușit după această perioadă să ies cu fruntea sus și să mă uit în ochii oamenilor, pentru că nu am luat niciodată o decizie greșită”, a spus Viorica Dăncilă, după ședința CEx al PSD de marți.

Viorica Dăncilă a fost întrebată ce a gătit de sărbători pentru familie. „Produse tradiționale românești: sarmale, caltaboși, chiar cârnați am făcut. Am primit aprecieri din partea familiei.”

Este mult mai liniștită de când a rămas fără cele două funcții importante pe care le-a deținut în paralele – premier și președinte PSD.

„Mai puțină presiune, mai puține probleme, crize de gestionat… Este o schimbare majoră. În momentul în care ești președinte de partid, în care conduci executivul, timpul rămas pentru viață personală este foarte scurt. Nu pot spune dacă este mai bine sau mai rău… Fiecare poziție ocupată presupune avantaje și dezavantaje”, a mai spus fostul premier. site news

Lasă un răspuns