Dancă nu a mai ținut cont de nimic și s-a certat ca la ușa cortului cu un PSD-ist. Ceartă în direct

Dancă nu a mai ținut cont de nimic și s-a certat ca la ușa cortului cu un PSD-ist. Ceartă în direct. Ionel Dancă a aruncat cuvinte grele PSD-ului și a lansat scenarii alarmiste în direct, la TV.

Dancă nu a mai ținut cont de nimic și s-a certat ca la ușa cortului cu un PSD-ist

”Vedeți că nu știți să citiți, vedeți că la PSD aveți probleme cu cititul” i-a spus Ionel Dancă fostului ministru Radu Oprea. Șeful cancelariei primului ministru a mai afirmat: ”Când ne-am angajat răspunderea pe buget, ne-am angajat răspunderea și pe modificările la OUG 114. Sunt cuprinse în legea bugetului de stat”. 

”Ah, deci sunt cuprinse” a remarcat Oprea. ”Modificările, modificările, modificările” a subliniat apăsat Dancă. În continuare, Dancă a afirmat: ”Dar nu știu să citească de la PSD, au ei o problemă cu cititul”.

Citește și Ceartă între Meleșcanu și un deputat USR: Politruc cu ștate vechi / Un frustrat!

La revolta lui Radu Oprea față de jignirile aduse, jurnalistul Cosmin Prelipceanu l-a atenționat pe social-democrat: ”Fără bruiaj! Știm cu toții că nu vă suportați, că sunteți adversari. Am vrea să știm că vă respectați și că e o dezbatere din care chiar vrem să înțelegem ceva, nu că știți să bruiați. Vă rog!”. 

Ceartă în direct

Șeful cancelariei premierului a spus că economia și românii sunt deranjați că ”prin abrogarea măsurilor de la 114, din nou, pilonul II de pensii este în pericol, din nou, apare taxa pe energie, vor crește iar prețurile la energie electrică și la utilități, din nou, apare taxa pe active bancare, ceea ce aduce o instabilitate în sistemul bancar și poate să aducă retrograrea României din punct de vedere al ratingului de țară”.

Radu Oprea a remarcat că ”este fabulos” modul în care a spus Ionel Dancă ”atâtea prostii”. Fostul ministru a subliniat că lucrurile invocate de Ionel Dancă nu se vor întâmpla. site news

Lasă un răspuns