Dan Bittman nu se mai ferește să apară în public cu iubita. Cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți

Dan Bittman nu se mai ferește să apară în public cu iubita lui. Carismaticul și celebrul artist va împlini, în luna martie, 58 de ani. Artistul are o energie inepuizabilă și se dovedește a fi unul dintre cei mai râvniți bărbați din showbizul autohton. Asta și pentru că, deși se află într-o relație de mai bine de două decenii cu Liliana Ștefan, femeia care i-a și dăruit trei băieți, Dan-Bittman s-a declarat, de-a lungul timpului, împotriva căsătoriei. Artistul a mărturisit că nu crede într-un ”act”, iar un certificat de căsătorie mai mult ar ”strica” relația, în loc să o consolideze. El a ”divorțat” în secret și s-a mutat cu iubita.

Cine este iubita lui Dan Bittman

Cea care îl ”tulbură” de mai mult timp pe Dan Bittman este frumoasa Monica Odagiu. Originară din Brăila și cântând încă de la vârsta de 5 ani, vedeta apărea la ”Vocea României”, în 2012, iar de atunci s-a tot vorbit despre o apropiere suspectă între ea și Dan Bittman. Solistul trupei Holograf a sprijinit-o pe Monica Odagiu în carieră, compunându-i și o melodie pe care au cântat-o în duet – ”Stau cu picioarele în apă rece”. Bineînțeles, admiratorii lui Bittman și ai Monicăi s-au lansat în tot felul de ipoteze, cu atât mai mult cu cât cei doi au putut fi văzuți împreună, ”ca din întâmplare”, în repetate rânduri.

Cum se destinde celebrul artist

Farmecul de ”Don Juan” modern al lui Bittman este incontestabil. Relațiile sale sentimentale, presupuse sau bine ”ancorate” în realitate, au făcut deliciul mass-media. Frumoasele din showbiz au gravitat în jurul lui Bittman, fiind menționate nume ”grele” pe care acesta le-ar fi bifat la capitolul ”cuceriri” , cum ar fi Tania Budi, Sorana (ex-ASIA), Mihaela Rădulescu sau Alina Chivulescu. De fiecare dată, compozitoarea și textiera Liliana Ștefan s-a abținut de orice fel de comentariu pe această temă.

Citește și: Ruby, surprinsă in ipostaze fierbinți. Filmările care au un încins internetul

Bineînțeles, artiștii se relaxează după un concert în timpul căruia publicul a cântat, la unison, melodiile preferate, iar Holograf nu poate face excepție de la această regulă. Trupă cu state vechi de serviciu, formația a încântat și încântă, iar succesul permanentizat atâția și atâția ani oferă imaginea clară a unui grup care are toate ingredientele pentru a rămâne în istoria muzicii rock autohtone și, spun mulți, nu numai. Dan Bittman a ajuns la Pub ”Trocadero” – în zona ”Universitate” – la ora 23.00, fiind așteptat, la masă, de Tino Furtună, prezent ”la datorie” împreună cu soția, de alți membri ai trupei și de Silviu Andrei, acesta din urmă fiind flancat de o blondă. Atmosferă relaxată, glume, râsete și, în general, momente de relaxare maximă binevenite pentru niște rockeri care au știut, dintotdeauna, să îmbine utilul cu plăcutul.

Monica Odagiu ia masa cu Dan Bitman

La ora 23.30, în localul respectivă apare frumoasa Monica Odagiu, ex-Lala Band, iar vedeta merge ”glonț” la masa celor de la Holograf. Monica a venit singură în pub și s-a așezat la masa ”Holograf” & Friends. Cum oboseala își spune cuvântul, la un moment dat, cei aflați la masă încep să plece, pe rând, iar Dan Bittman și Monica Odagiu nu dau semne că seara s-a încheiat. Rămân singuri la masă, până în jurul orei 02.10, Dan Bittman sorbind dintr-o bere neagră, iar Monica Odagiu reușind să golească mai multe pahare cu vin.Apoi, ca un cuplu, cei doi cheamă un Uber și pleacă împreună, pierzându-se în noapte.

Dan Bittman nu crede in căsătorie

Dan Bittman a vorbit, la un moment dat, despre căsnicie. El a dezvăluit de ce nu a luat-o încă de soţie pe mama băieţilor lui. Artistul pleacă de la premisa că ”un act” nu reprezintă punctul de reper fundamental într-o relație, cu atât mai mult cu cât el și partenera de viață sunt de mai bine de două decenii împreună. O relație ”oficializată” în fața ofițerului de Stare Civilă nu ar aduce beneficii în plan personal, consideră Dan Bittman.

”Tocmai, pentru că e vorba de un act. Nu este nimic să ne ţină. Suntem de 25-26 de ani împreună. În primul rând nici ea nu îşi doreşte. Liliana nu mi-a spus niciodată lucrul acesta. Dimpotrivă, cred că am strica mai mult dacă am încerca să statutăm relaţia…

Singura ei întrebare a fost dacă vreau să stau împreună cu ei. Şi am zis «Păi cum, de ce facem copilul, nu ca să fim împreună?». Din momentul ăla a început viaţa mea, adică cealaltă viaţă”, a povestit Dan Bittman.

Fiul lui Dan Bittman, înjurături în versuri

În timp ce tatăl său continuă să mângâie inimile îndrăgostiților cu melodii romantice precum ”Ți-am dat un inel”, „Să nu-mi iei niciodată dragostea” sau ”Dragostea mea”, iar mama – Liliana Ștefan – scrie melodii pentru copii, Alex Bittman pare preocupat să înjure în versuri și să transmită mesaje în care se vorbește despre sex și droguri.

Fostul DJ Sybro, cum își spunea Alex în urmă cu vreun an, s-a combinat cu Tugay Tavukçu într-un nou proiect muzical, intitulat Alex și Tugay & Tugay și Alex, iar piesele cu care cei doi ies pe scenă și care „rup” în rândul tinerilor sunt uneori la limita pornografiei. Alteori, dincolo de ea. Genul abordat e trap, o nouă direcție muzicală în vogă, combinație între muzica electronică și hip-hop. În ciuda limbajului licențios, părinții îl sprijină pe tânăr în proiectul lui. Mama, Liliana, se duce la concertele lui, iar tatăl, Dan Bittman, i-a pus la dispoziție lui Alex baza lui nautică de pe balta Sulimanu pentru filmarea unui videoclip.

Potrivit unor surse judiciare, Alex Bittman ar fi fost implicat, alături de alte persoane, într-un caz de trafic de droguri. Dosarul a fost instrumentat de procurorii de la ”Crimă Organizată”. Din câte se pare, fiul artistului a trebuit să meargă să dea explicații în fața anchetatorilor. Conform surselor citate, după audieri, oamenii legii au luat decizia de a nu-l pune sub acuzare pe Alex. Și asta pentru că, din câte se pare, cantitatea cu care acesta ar fi fost depistat era destinată consumului personal și nu era deținută în vederea comercializării.

Dan Bittman i-a luat apărarea fiului său cel mare.

Dan Bittman, muzică și televiziune

Dan Bittman amintea, într-un interviu, de prima sa trupă, mai bine zis prima sa apariție pe scenă, alături de formația Blitz. Era anul 1981, fiind vorba despre o trupă formată de liceeni, colegi cu Dan. Artistul a declarat că din trupă făceau parte Adrian Daminescu, vioară electrică și Ștefan Elefteriu, compozitor. În cele din urmă, la primul concert a fost invitat să cânte și, din nefericire, nu a fost atât de reușit, deoarece a cântat fals. Acesta a fost începutul carierei de solist a lui Dan Bittman.

Lasă un răspuns