Dan Barna nu mai vrea anticipate, ci un Guvern stabil, care să știe să gestioneze epidemia de coronavirus

Dan Barna nu mai vrea anticipate. Liderul USR a făcut, duminică, apel la celelalte partide parlamentare pentru a pune punct crizei politice și pentru instalarea rapidă a unui guvern stabil cu puteri depline, care să poată gestiona răspândirea epidemiei de coronavirus.

Dan Barna nu mai vrea anticipate

”România are nevoie de un guvern stabil. Suprapunerea unei crize politice peste o iminentă criză de sănătate publică riscă să reducă la cote periculoase încrederea cetățenilor în stat.

Trebuie să punem rapid punct crizei politice, instalând un guvern cu puteri depline care să poată să gestioneze cu responsabilitate și autoritate situația generată de răspândirea coronavirusului. Aceasta este astăzi preocuparea principală a fiecărui român”, a scris Dan Barna pe Facebook.

El a spus că USR are în continuare rezerve față de unii dintre membrii cabinetului propus de Florin Cîțu, dar a subliniat că prioritatea este sănătatea publică.

”Da, credem că programul de guvernare poate fi mai bun și nu, nu am renunțat la niciunul dintre proiectele noastre. Însă a fi politician responsabil înseamnă și să ai capacitatea de a înțelege la timp prioritățile cetățenilor. Iar prioritatea numărul unu astăzi este sănătatea publică”, a conchis liderul USR.

Citește și Orban, Barna și Cioloș, făcuți incapabili de Băsescu: Este al 12-lea ceas. Faceţi ceva!

Miniștrii propuși în Guvernul Cîțu, aceiași ca în Guvernul Orban – cu excepția lui Lucian Heiuș la Finanțe – au fost audiați săptămâna trecută de Parlament. Votul de învestitură al noului Cabinet ar putea avea loc joi, 12 martie, potrivit unor surse parlamentare. site news

Lasă un răspuns