Dacia Duster cabrio coupe, realizată în București

Dacia Duster a fost transformată într-un model inedit, cabrio coupe. Proiectul a fost realizat de un service auto din Capitală. Acesta a lucrat la transformarea mașinii ce a primit numele „Duster Summer” timp de 4 luni.

Automobilul a primit denumirea „Duster Summer” datorită design-ului inspirat din atmosfera sezonului estival. Pentru a face legătura și mai puternică, are inserate și câteva elemente de inspirație nautică.

Un proiect complex

„Transformarea mașinii grav avariate într-un automobil special, complet funcțional, a durat patru luni. Duster Summer iese în evidență nu doar prin modificările aduse caroseriei. Ci și prin finisajele interioare, lucrate cu atenție de către echipa AutoK9. Scaunele și bordul au fost înlocuite și retapițate cu piele albă. Pentru a pune mai bine în valoare formele specifice modelului Duster. Totodată, podeaua decorată în stil nautic, dar și faptul că acoperișul obișnuit a fost înlăturat, conferă mașinii un aer de vacanță și transformă orice drum într-o experiență relaxantă”, spun reprezentanții AutoK9.

Service-ul este cunoscut pentru reparațiile și transformările inedite ale altor două mașini Dacia Logan, în variante coupe și decapotabilă.

Modificări de 30.000 de euro

„Prin această lucrare am dorit să continuăm, cumva, tradiția noastră. Care presupune să dăm unei mașini autohtone o înfățișare cu totul nouă. Service-ul nostru este specializat în repararea autoturismelor avariate. Și, de regulă, le redăm înfățișarea obișnuită, indiferent cât de gravă a fost dauna. Totuși, în cazul Duster Summer, am vrut să depășim orice bariere. Și nu doar să îi redăm aspectul obișnuit, ci să o aducem la nivel de artă,”, a spus Eugen Lungu, directorul AutoK9.

Duster-ul Summer este complet funcțional, iar componentele mecanice ale acestuia au fost înlocuite cu unele originale, specifice acestui model. Modificările aduse caroseriei au presupus o investiție de peste 30.000 de euro.

Lasă un răspuns