Dacia donează la Mioveni un aparat de teste COVID-19. Investiția, peste o jumătate de milion de lei

Fundaţia Group Renault România şi Dacia investesc peste o jumătate de milion de lei pentru spitalul din Mioveni, dotând unitatea medicală cu un aparat de testare COVID-19, se arată într-un comunicat oficial al companiei.

Vor fi asigurate, potrivit sursei citate, atât consumabilele potrivite testării, cât şi instruirea personalului medical pentru utilizarea acestuia.

De la începutul pandemiei, 150 de maşini Dacia şi Renault au fost puse la dispoziţia spitalelor din toată ţara.

„Toate acţiunile noastre de mobilizare din această perioadă urmăresc creşterea capacităţii şi vitezei de răspuns a personalului medical şi a societăţii per ansamblu, consideră Christophe Dridi, preşedinte director-general Dacia şi director-general Groupe Renault România.”

De la începutul pandemiei în ţara noastră, Groupe Renault România a pus la dispoziţia spitalelor din toată ţara, 150 de maşini Dacia şi Renault. În plus, conform comunicatului de presă, la iniţiativa Asociaţiei Constructorilor de Automobile din România (ACAROM) şi a Parteneriatului Auto Român (PAR), industria auto – constructori şi furnizori, 50 de ventilatoare medicale sunt în curs de a fi reparate cu sprijinul industriei auto şi al Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă. site news

Lasă un răspuns