Facebook

Cum se simte Marcel Ciolacu, după ce a fost la un pas de leșin în timpul unei conferințe

 Președintele interimar al PSD Marcel Ciolacu, a postat pe facebook detalii despre starea lui de sănătate, după externarea din spital.

„Mulțumesc familiei mele, prietenilor, colegilor de partid, jurnaliștilor și tuturor celor care ați fost alături de mine și mi-ați dat mesaje de susținere! Nu în ultimul rând, le mulțumesc cadrelor medicale de la Spitalul Militar pentru investigațiile făcute. Totul este în regulă. Mă întorc la treabă!”, scrie pe Facebook liderul PSD.

Marcel Ciolacu a avut o cădere de calciu

Potrivit medicilor de la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central “Dr. Carol Davila”, liderul PSD Marcel Ciolacu a avut o cădere de calciu şi a leşinat. De asemenea i s-a făcut şi un test rapid pentru coronavirus iar rezultatul este negativ.

Echipa de la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central “Dr. Carol Davila” a transmis un comunicat de presă despre starea de sănătate a preşedintelui interimar al PSD. Testul PCR este în lucru.

„În conformitate cu prevederile Legii nr. 38/ 2018 pentru acordarea de servicii medicale unor categorii de persoane şi pentru completarea art. 2 din Legea nr. 406/2001 privind acordarea unor drepturi persoanelor care au avut calitatea de şef al statului român, domnul Marcel Ciolacu, Preşedintele Camerei Deputaţilor, s-a prezentat, în cursul acestei zile la Unitatea Primire Urgenţă a Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central “Dr. Carol Davila” pentru un episod lipotimic.

Conform protocolului de diagnostic al unităţii noastre, s-au efectuat o serie de investigaţii clinice, paraclinice şi de laborator. Coroborând aceste date cu datele testelor imagistice, precum şi cu rezultatele consulturilor multidisciplinare realizate de către specialişti în medicină de urgenţă, ATI, neurologie şi cardiologie, a rezultat diagnosticul de: Episod lipotimic recent – în observaţie etiologică, Hipocalcemie frustă.

I-a fost recoltat testul Covid-19

Facem precizarea că, în conformitate cu procedurile unităţii noastre medicale, pacientului i s-a recoltat şi testul COVID 19. Rezultatul testului rapid este negativ. Testul PCR este în lucru.

Tratamentul urmat de pacient în unitatea noastră a constat în reechilibare hidro-electrolitică.

La acest moment, starea pacientului este una stabilă, cu evoluţie favorabilă, fapt ce permite externarea acestuia cu recomandări medicale de continuare a investigaţiilor, tratament conform receptei, evitarea ortostatismului prelungit, a stărilor de suprasolicitare şi a stressului, regim alimentar şi hidratare corespunzătoare”, a comunicat spitalul. site news

Vezi știrea inițială – Marcel Ciolacu, aproape de leșin în timpul unei conferințe.

Lasă un răspuns