Culmea populismului, lider PSD vrea referendum în ziua alegerilor locale. Vrea să le dea cetățenilor 10.000 de lei

Culmea populismului, lider PSD vrea referendum în ziua alegerilor locale. Vrea să le dea cetățenilor 10.000 de lei. În cadrul Conferinței Județene de Alegeri a PSD Maramureș, președintele reales al social-democraților maramureșeni, Gabriel Zetea a propus organizarea unui referendum odată cu alegerile locale, privind proiectul ”Renașterea Maramureșului”.

Proiectul ar urma să încurajeze natalitatea în județul nostru și să recompenseze familiile care aleg să aibă copii, cu 10.000 de lei pentru primul copil și cu reduceri de texe și impozite pentru al treilea.

Culmea populismului, lider PSD vrea referendum în ziua alegerilor locale

” (…)  Să încercăm să îi ajutăm efectiv pe tinerii județului nostru și tocmai de aceea voi propune, în perioada imediat următoare, un program care poate chiar așa se va numi: Renașterea Maramureșului. Și prin acest program, Consiliul Județean, alături de fiecare primărie din județ va propune locuitorilor un referendum județean în ziua alegerilor locale. 

Și vom propune ca o parte din bani să vină de la Consiliul Județean, iar o parte de la fiecare primărie locală, astfel încât fiecare cuplu de tineri ai Maramureșului, după ce se căsătoresc și fac un copil, să primească o sumă importantă de bani, pentru a putea crește acei copii. La fiecare al treilea copil, familiile ar trebui să primească o scutire pentru impozitele pe casă, pe mașină, pe teren, iar acestora trebuie să le asigurăm locuri de muncă.”, a spus Gabriel Zetea.

„Dacă cei de la București nu vor susține un astfel de proiect, noi, printr-un referendum, îl vom aproba și îi vom obliga și pe cei din Parlament și pe cei din Guvernul României, indiferent de culoarea politică, să susțină proiectul prin care Maramureșul poate renaște, prin care familiile tinere ale județului primesc ajutor sau prin care cei plecați în Diaspora pot să revină acasă, pentru că au și un motiv.

Citește și Lider PSD, în război cu partidul lui Tăriceanu. Se rup și ultimele legături cu ALDE

Pentru un astfel de proiect de suflet, dragi colegi, pot să candidez. Și dacă mă susțineți, vă mulțumesc și vă susțin și eu!”, a încheiat mesajul său președintele reales al PSD Maramureș, Gabriel Zetea, vicepreședinte PSD al Regiunii de Nord Vest, citat de jurnalmm.ro.

La nunta lui Gabriel Zetea a venit Dăncilă cu elicopterul

Zetea s-a remarcat în toamna anului trecut, după ce Mădălina Mezei, fosta directoare a TAROM, a declarat că liderii PSD au închiriat un avion charter de la București la Baia Mare pentru a participa la nunta lui Gabriel Zetea, președintele CJ Maramureș. Mezei spune că s-a comandat, s-a fixat un preț și s-a plătit. site news

Lasă un răspuns