Cu cine se iubește Cătălina Ponor, regizorul sexy dar cu 20 de ani în plus

Apar date explozive despre cel mai proaspăt cuplu din lumea mondenă. Este vorba despre fosta gimnastă Cătălina Ponor (32 de ani) şi regizorul de filme istorice Bogdan Jianu (50 de ani). Au o prietenie de 15 ani, însă au transformat-o într-un lovestory abia acum doi ani, scrie click.ro. Regizorul este topit după ea.

Cătălina e prietenă cu regizorul de 15 ani, acum 2 ani i-a devenit iubit

Ea, îndrăgostită de sport, cu o activitate în gimnastică de 26 de ani şi un palmares impresionant. Are 23 de medalii la competiţiile majore:

  • 5 la Jocurile Olimpice (3 aur, 1 argint, 1 bronz),
  • 5 la Campionatele Mondiale (3 argint şi 2 bronz)
  • 13 la Campionatele Europene (8 aur, 2 argint şi 3 bronz).

El, pasionat de filme, a învăţat de la Sergiu Nicolaescu şi a fost încurajat de Carmen Tănase în acest domeniu. De mai bine de şapte ani face filme şi spectacole istorice. Este regizor, cascador, scenarist, actor şi liderul trupei ”Lupii albi”.

Citește și unde se ascunde beizadeaua lui Iorgulescu de autoritățile române, este în Raiul miliardarilor.

Se cunosc din 2005, când gimnasta devenea majoră şi se pregătea să cucerească medalia de aur la bârnă, la Campionatele Europene de la Debrecen, Ungaria. Atunci, Bogdan se afla într-o relaţie cu solista Julia Chelaru, manageria artişti şi regiza videoclipuri. Iată că frumoasa prietenie care s-a dezvoltat în timp a ajuns în ultimii doi ani să se contureze într-o iubire frumoasă. Este o iubire altfel, având în vedere că fosta gimnastă venea după o relaţie eşuată de patru ani cu sportivul portorican Tommy Ramos, iar Bogdan după o căsnicie de zece ani.

Ce spun prietenii despre povestea lor de iubire

”Cătălina şi Bogdan se iubesc de aproape doi ani, au o relaţie frumoasă, curată. Au în comun iubirea pentru animale, pentru câini şi cai. Bogdan îl interpretează de 7 ani pe Vlad Ţepeş în filmele sale, iar gimnasta a fost prezentă de multe ori la reprezentaţiile lui. Tot el i-a predat primele lecţii de echitaţie.

Vezi și cum se menține Cătălina Ponor în formă maximă, siluetă de invidiat.

Fac un cuplu frumos, iar prietenii mai glumesc câteodată şi spun că ar fi interesant un film de dragoste intitulat «Laleaua Neagră şi Dracula». Cătălinei i se spunea Laleaua Neagră, iar Bogdan şi-a căpătat acest alint după ce l-a interpretat pe Ţepeş”, a spus o persoană din apropierea celor doi. Cătălina a fost discretă, însă postările făcute de ea pe pagina de Instagram au cam dat-o de gol. De ziua lui Bogdan, fosta gimnastă a postat o poză cu ea şi regizorul şi i-a făcut o dedicaţie emoţionantă. site news

Lasă un răspuns