Cu cine a mers Dăncilă la vot. A jucat un rol cheie în campania prezidențială

Lia Olguța Vasilescu a votat la alegerile prezidențiale, tur II. Şefa de campanie a Vioricăi Dăncilă a mers la urne împreună cu candidatul PSD. 

„Am votat alaturi de Viorica Dăncilă, in București. Am votat pentru o Românie fără austeritate, pentru o Românie nedezbinată, pentru o Românie în care sa se regasească fiecare dintre noi! Vă aștept pe toți la vot!”, a scris Lia Olguţa Vasilescu pe Facebook. 

Viorica Dăncilă: ”Am votat pentru ca România să meargă înainte”

Viorica Dăncilă, candidată la alegerile prezidențiale, a votat la Liceul ”Sfântul Sava” din Capitală. Spune că a votat cu inima, pentru o Românie care să meargă înainte.

”Am votat pentru o Românie care să meargă înainte, nu înapoi spre vremuri în care nu aveam drepturi. Am votat pentru un mandat la Cotroceni în care să vedem mai multă implicare, muncă, respect, devotament pentru poporul român. Am votat cu inima și din inimă.

Cine se scoală de dimineață ajunge departe. Nu eu hotărăsc, românii hotărăsc, dar eu am încredere în români.

Votul de astăzi poate creiona un alt viitor pentru România, poate că în deciziile celui care va fi ales astăzi să vedem multe din aspirațiile poporului român”, a declarat Viorica Dăncilă, la ieșirea de la vot.

Acesta a mai precizat că nu ia în calcul un eșec.

Lasă un răspuns