Cristiano Ronaldo încalcă regulile și se antrenează în secret, pe Stadionul din Madeira. ”Nu are privilegii, trebuie să respecte regulile”, spun oficialii portughezi…

Unul din cei mai galonați fotbaliști ai planetei, Cristiano Ronaldo, se află în Madeira, Portugalia, de exact o lună de zile. El a plecat din Italia, împreună cu familia, și s-a întors în țara sa natală, din pricina faptului că mama sa a reclamat ceva probleme de sănătate. La sosirea pe Aeroportul din Madeira, CR7, cum este cunoscut Ronaldo, a fost nevoit să intre în carantină cu întreaga familie, pentru că echipa lui din Italia, Juventus Torino, a anunțat că fundașul său Daniele Rugani a fost confirmat pozitiv la COVID-19. Chiar dacă familia Ronaldo nu are niciun fel de simptome, cu toții au intrat la izolare, în vila lor din oraș.  

În ultimele zile, însă, a fost văzut antrenându-se în secret, pe Stadionul din Madeira, având și câțiva sparring parteners, ca să-i numim așa. Unul din membrii guvernului regional, Pedro Ramos, care este responsabil al Departamentului Sănătății, a declarat că Ronaldo trebuie să respecte regulile ca orice cetățean. Are dreptul să se antreneze, doar dacă a respectat aceste reguli, nu are privilegii”, a comentat Ramos. Dar oficialul nu a mai continuat să spună dacă Ronaldo a îndeplinit toate cerințele!

Lasă un răspuns