Crimă înfiorătoare la Onești, ucis și ascuns de concubină pe balcon. În casă erau și cei patru copii ai femeii

Crimă înfiorătoare la Onești, județul Bacău. O femeie de 49 de ani și-a omorât partenerul în vârstă de 85 de ani, apoi i-a ascuns cadavrul în balcon. Asta deși în casă se aflau patru copii. Crima cumplită a fost comisă în urmă cu patru zile. Femeia riscă acum ani grei de închisoare. 

Crimă înfiorătoare la Onești, ucis și ascuns de concubină pe balcon

Crima cumplită a fost comisă în urmă cu patru zile, dar abia acum s-a descoperit. Totul ar fi pornit de la o ceartă între cei doi. După mai multe lovituri, bărbatul a murit, iar femeia în vârstă de 49 de ani nu a anunțat pe nimeni.

A ținut apoi cadavrul victimei în locuință, deși în casă se aflau și cei patru copii ai săi. Totul a ieșit însă la iveală când bătrânul a fost dat dispărut de vecini și de fosta soție.

Pompierii au venit și au spart ușa, dar nu au găsit nimic, astfel că au alertat Poliția.

Cei care au descoperit toată povestea au fost polițiștii. Ei au ajuns la vecina care ar fi avut o relație cu bărbatul. Femeia, speriată, a mărturisit că ea l-a omorât și i-a dus pe polițiști pe balcon, unde se afla cadavrul bărbatului, care intrase deja în descompunere. 

Citește și Crimă înfiorătoare: tânără cu doi copii, ucisă cu sânge rece de soțul agresiv, care a premeditat totul. Avem mesajele

Femeia a fost dusă la audieri, unde și-a recunoscut fapta. Ea a fost reținută și urmează a fi prezentată instanței cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor. site news

Lasă un răspuns