Crimă comisă pentru 2.500 de lei

Un cetățean italian a fost omorât în stil mafiot într-un sat din Galați. Soția lui a plătit doi bărbați cu 2500 de lei ca să-l ucidă pe bărbatul care era cu 30 de ani mai în vârstă.

Tragedia a avut loc la sfârșitul anului 2019, în comuna gălăţeană Buciumeni. Potrivit unor surse din anchetă, o femeie de 32 de ani din localitate este acuzată că, împreună cu doi complici pe care i-a plătit, şi-ar fi omorât soţul, un cetăţean italian în vârstă de 62 de ani, după care a încercat să însceneze un accident casnic.

Decesul italianului a fost anunţat pe 30 decembrie 2019, la ora 22:30, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi fiind sesizat prin SNUAU 112, că o femeie de 32 ani, din comuna Buciumeni, l-a găsit pe soţul său de 62 ani, cetăţean italian, decedat în casă.

După verificări ale oamenilor legii, în prima zi a anului 2020, legiştii au confirmat, după necropsie, că italianul a murit în urma bătaii. Cea care ar fi comandat asasinatul a fost chiar soţia acestuia, care ar fi plătit celor doi agresori, locuitori ai comunei, fără ocupaţie, suma de 2.500 de lei site news.

Lasă un răspuns