Craiova a mai făcut un pas spre titlu!

Pentru prima dată în 29 de ani, Universitatea Craiova este aproape de a câștiga titlul. Oltenii au câștigat cu FCSB, scor 2-1, după un meci cu foarte multe faze confuze și în care jucătorii ambelor echipe au făcut numeroase greșeli, lăsând parcă impresia că își sabotează propriile echipe. La centru un arbitru care a ezitat fiind nehotărât la multe faze.

Universitatea a primit două penalty-uri

Universitatea a deschis scoul din penalty, după un duel între Mihăilă și Popescu. Un penalty pe care centralul Marcel Bîrsan a ezitat să-l acorde. La îndemnul asistentului Ciprian Danșa s-a răzgândit, iar Cicâldău a deschis scorul. Mulțumiți de rezultat, oltenii s-au retras, iar Iulian Cristea a egalat. În repriza a doua, portarul Vlad a contribuit din plin la victoria Craiovei. L-a lovit pe Koljic, astfel oltenii au mai primit o lovitură de pedeapsă, transformată de Nistor. Craiova este la 4 puncte în fața celor de la CFR Cluj, care au însă un meci mai puțin.

FCSB acuză arbitrajul! “N-ai văzut bine, Bîrsane!”

“Să dictezi asemenea penalty-uri și să ignori ținerea lui Man de către Acka, ce explicații o avea Bârsan?”, a scris Mihai Stoica pe contul său de socializare. 

Arbitrul Bîrsan ar fi putut să mai acorde două lovituri de pedeapsă. Una pentru fiecare echipă. În minutu 47, Bărbuț a căzut în careu după un duel cu Ovidiu Popescu, iar mingea a lovit mâna lui Florinel Coman. Apoi, în minutul 71, Dennis Man a căzut în careu fiind ținut de șort de Acka.

“Nu vreau să mai jignesc, dar pune, mă, un arbitru bun. Ei nu-l știu pe Bîrsan? Nu-l văd? Eu nu cred că vorbește, nu cred că are atâta stăpânire ca să fie arbitru. Nu vreau să fac păcat, dar nu se poate! Cine îl deleagă vede calitățile lui de mare arbitru cu Craiova și zice «Hai să-l punem că e arbitru foarte bun! Cum să arbitrezi în halul ăsta? N-ai văzut bine, Bîrsane!”, a declarat Gigi Becali, la Look Plus.

Arbitrul care i-a dat primul penalty Craiovei

Asistentul care le-a acordat oltenilor primul penalty a fost exclus din arbitraj în 2009. Atunci, Ciprian Danșa nu i-a dat lui Dinamo două lovituri de pedeapsă într-un meci la Bistrița. Un an mai târziu a fost iertat, și a revenit în fotbal, dar doar ca asistent.

Lasă un răspuns