Cozi uriașe la cluburile din Cartierul Roșu din Amsterdam, din cauza coronavirus. Drogurile, la mare căutare

Cozi uriașe s-au format la cluburile din Cartierul Roșu din Amsterdam. Cluburile Cartierului Roșu din Amsterdam vor fi închise.

Iar în fața magazinelor cu marijuana s-au format cozi impresionante. Acest lucru deoarece Olanda a impus restricții stricte pentru a preveni răspândirea infecției cu noul coronavirus.

Cozi uriașe la cluburile din Cartierul Roșu

Guvernul olandez a luat decizia de a închide toate restaurantele, cafenelele și școlile până pe data 6 aprilie.

 ”Măsura include și celebrele baruri olandeze care vând hașiș și canabis, precum și cluburile de striptease”, a declarat ministrul Sănătății din Olanda, Arie Slob.

Cartierul Roșu atrage milioane de vizitatori la spectacole de dans erotic, în cluburi și bordeluri.

„În interesul sănătății personalului și a oaspeților, conducerea nu mai consideră că este responsabil să rămânem deschiși”, a declarat Otten Groep, o companie care conduce un număr de cluburi, relatează ziarul Het Parool din Amsterdam.

Numărul de infecții cu coronavirus confirmate în Olanda a crescut cu 176, până la 1.135 duminică, cu 20 de decese, a anunțat Institutul Național de Sănătate Publică.

Și industria olandeză a florilor a avertizat – astăzi – că se confruntă cu pierderi foarte mari din cauza comenzilor anulate chiar în una dintre cele mai aglomerate perioade ale anului.site news

Lasă un răspuns