Coronavirusul face ravagii în Italia. Bilanț negru al deceselor într-o singură zi

Coronavirusul face ravagii în Italia. Numărul morților în urma epidemiei de coronavirus din Italia a cunoscut cea mai mare creștere într-o singură zi. Cifra totală a deceselor a ajuns aproape de 200

Coronavirusul face ravagii în Italia

Bilanţul morţilor epidemiei de coronavirus din Italia a crescut cu 49 într-o singură zi, ajungând la 197, a anunţat vineri Agenţia de Protecţie Civilă. Este cea mai mare creştere într-o singură zi de la descoperirea epidemiei în urmă cu două săptămâni, relatează Reuters şi AFP.

Numărul cazurilor de coronavirus confirmate în Italia a crescut vineri la 4.636, faţă de 3.858 cu o zi înainte.

Şeful agenţiei de protecţie civilă a spus că, dintre cei contaminaţi iniţial cu noul coronavirus, 523 s-au restabilit complet, faţă de 414 cu o zi înainte.

Epidemia este concentrată în câteva focare din nordul Italiei, dar acum sunt confirmate cazuri în fiecare dintre cele 20 de regiuni ale ţării, în opt dintre ele înregistrându-se decese.

Citește și: Vestul țării, lovit de un nou caz de coronavirus. Al șaptelea caz confirmat în România

Italia este ţara cea mai afectată din Europa. Ea rămâne a doua după China din punctul de vedere al numărului de decese. Dar coboară de pe locul al 3-lea pe al 4-lea în ceea ce priveşte numărul de cazuri confirmate, după China, Coreea de Sud şi Iran. site news

Lasă un răspuns