FOTO DIGI24

Coronavirus. Plata impozitelor, amânată până la 30 iunie

Coronavirus. Plata impozitelor a fost amânată până la 30 iunie.

Ce spune Florin Cîțu

Florin Cîțu, ministrul interimar al Finanțelor Publice, a anunțat printr-un mesaj pe Facebook că se amână plata impozitelor pe clădiri, terenuri și autovehicule până la 30 iunie, din cauza coronavirus.

„Mesaj important pentru toți contribuabilii!

Pentru a veni în sprijinul contribuabililor, în contextul riscului de răspândire a epidemiei cu COVID-19, se prorogă primul termen de plată a impozitului pe clădiri, a impozitului pe teren, respectiv a impozitului pe mijloacele de transport, aferente acestui an de la 31 martie 2020 la 30 iunie 2020,

De asemenea, pentru anul 2020, contribuabilii care achită integral, până la 30 iunie 2020, impozitul pe clădiri, impozitul pe teren, respectiv impozitul pe mijloacele de transport beneficiază de bonificația stabilită de Consiliul Local.

Aceste modificări urmează să fie reglementate prin ordonanță de urgență în prima ședință de guvern”, a scris Florin Cîțu, pe Facebook.

Practic, se prorogă primul termen de plată a impozitului pe clădiri, a impozitului pe teren, respectiv a impozitului pe mijloacele de transport, aferente acestui an de la 31 martie 2020 la 30 iunie 2020, a anunțat Florin Cîțu, ministrul Finanțelor, pe Facebook. site news

Lasă un răspuns