Coronavirus lovește din nou în Parlamentul României! Al doilea parlamentar PNL, confirmat cu COVID-19

Coronavirus lovește din nou în Parlamentul României. Al doilea parlamentar PNL a fost confirmat cu COVID-19. Este vorba de Bogdan-Iulian Huțucă, parlamentar PNL. Bogdan-Iulian Huțucă, este deputat de Constanța și liderul PNL Constanța.

Primul senator diagnosticat cu coronavirus este Virgil Chițac, tot de la PNL.

Mesajul lui Chițac după ce a fost confirmat cu coronavirus

„Sunt extrem de mâhnit că eu, soția mea și atâția alți oameni din România și din lume trecem prin astfel de momente. E o încercare pentru toată planeta”, transmite senatorul PNL din Constanța Vergil Chițac confirmat cu noul coronavirus.

„Dragi prieteni,

Din păcate, starea de rău pe care am acuzat-o în ultimele zile s-a dovedit a fi cauzată de Coronavirus COVID-19. Voi urma întocmai procedurile Direcției de Sănătate Publică și am încredere că totul se va rezolva cu bine. Sunt extrem de mâhnit că eu, soția mea și atâția alți oameni din România și din lume trecem prin astfel de momente. E o încercare pentru toată planeta.

Mă impresionează mesajele și încurajările care nu se mai opresc. Vă mulțumesc și vă doresc din suflet să fiți sănătoși și să aveți mare grijă de voi, pentru că boala poate lovi când nu te aștepți”, a transmis senatorul PNL pe Facebook. site news

Lasă un răspuns