Coronavirus: Cum completezi declarația pe propria răspundere dacă mergi la bancă sau bancomat

Coronavirus. Persoanele care sunt obligate să meargă la bănci pentru diferite operațiuni obligatorii subzistenței, cum ar fi extragerea de bani, trebuie să bifeze în declarația pe propria răspundere pentru a nu primi amendă.

Grupul de Comunicare Strategică a declarat că motivul deplasării este clar justificat din cauza epidemiei de coronavirus.

Cardurile bancare, recomandate

„În acest sens, declarația pe proprie răspundere poate fi completată raportat la prevederea din art.1 litera d din Ordonanța Militară nr. 3 din 2020.

După cum se poate constata, situațiile cuprinse în normă la art.1 lit. d au caracter exemplificativ, dar presupun temeiuri de o anumită importanță. O astfel de situație, cum e cea prezentată de dumneavoastră ar putea fi justificată, având în vedere că sumele de bani sunt necesare pentru acoperirea necesităților de bază.

Totodată, în această perioadă, pentru a evita contaminarea de pe suprafețe, recomandăm utilizarea cardurilor bancare pentru cumpărături”, a precizat Grupul de Comunicare Strategică. site news

Lasă un răspuns