Copii tratați cu bestialitate la o grădiniță din București

 Copii tratați cu bestialitate de o educatoare de la o grădiniță din Bucuresti. Dana Munteanu este acuzată de fapte grave la adresa copiilor pe care trebuia să-i îngrijească şi să-i înveţe. Procurorii au descris modul bestial în care se purta cu copiii.

Copii forţaţi să mânance până au vomitat

Potrivit rechizitoriului Parchetului, ea a lovit mai mulţi copii, iar pe alţii i-a tras de păr şi i-a forţat să mânance până au vomitat. Dana Munteanu este educatoare la grădiniţa de stat Albinuţa. Femeia ar fi trebuit să aibă grijă de copiii cu vârsta de maxim cinci ani dar este acuzată de fapte grave la adresa lor. Potrivit rechizitoriului anchetatorilor de la Parchetul Judecătoriei Sectorului 2, „în cursul lunii octombrie 2017, în calitate de educatoare la Grădiniţa de Stat nr. 12 „Albinuţa”, în timpul desfăşurării activităţii de predare-învățare şi supraveghere, i-a introdus minorei … în vârstă de 4 ani, o jucărie de pluş în gură pentru ca aceasta să nu mai plângă, iar, în cursul lunii noiembrie 2017, a tras-o de păr provocând desprinderea unui smoc destul de consistent de păr”.

Citește și: O familie cu doi copii, intoxicata cu gaz in casa

În cursul lunii octombrie a anului 2017, se mai arată în document, în calitate de educatoare la Grădiniţa de Stat nr. 12 „Albinuţa” în timpul desfăşurării activităţii de predare-invăţare şi supraveghere, a lovit-o cu pantofii peste obraji pe minoră în vârstă de 4 ani”.

În loc de îngrijire, bătaie

„În cursul anului 2017, în calitate de educatoare la Grădiniţa de Stat nr. 12 „Albinuţa”, în timpul desfăşurării activităţii de predare-invăţare şi supraveghere, a lovit-o cu palma peste fund pe minoră, în vârstă de 4 ani şi a forţat-o să mănânce”, se arată în dosar.

Educatoare nu s-a oprit aici, susțin procurorii.

„În cursul anului 2016, cât şi în perioada septembrie-octombrie 2017 în calitate de educatoare la Grădiniţa de Stat nr. 12 „Albinuţa”, în timpul desfăşurării activităţii de predare-invăţare şi supraveghere, l-a agresat fizic pe minorul …, în vârstă de 4 ani, prinzându-l de păr şi aplicându-i palme peste faţă şi l-a forţat să mănânce determinându-i reacţia de emeză (vomă).

În data de 05.06.2018, în calitate de educatoare la Grădiniţa de Stat nr. 12 „Albinuţa”, în timpul desfăşurării activităţii de predare-invăţare şi supraveghere, l-a lovit pe minorul peste cap cu palmă, fără motiv şi fără avertizare prealabilă, minorul masându-se imediat cu mâna în zona lovită, iar, în data de 07.06.2018, în timp ce repeta textul ce îl avea de recitat pentru serbare l-a lovit cu un teanc de mai multe coli peste mână”, spun procurorii.

Educatoarea, pusă temporar sub control judiciar

„În cursul lunii octombrie 2017, în calitate de educatoare la Grădiniţa de Stat nr. 12 „Albinuţa”, în timpul desfăşurării activităţii de predare-invăţare şi supraveghere, a lovit-o pe minoră …. cu palma peste gură pentru a nu mai ţipa, iar, la aproximativ 7-10 zile de la acest incident, a tras-o de pâr întrucât la activitatea de desen a depăşit conturul obiectelor desenate”, se mai arată în documentul citat.

Potrivit actelor din dosar, pe parcursul urmăririi penale procurorul de caz a luat măsura controlului judiciar faţă de educatoare, iar măsura a fost aprobată şi menţinută ulterior, contestaţiile fiind respinse de către instanţă.

În dată de 11 februarie, instanţa a revocat măsura controlului judiciar, iar Parchetul nu a contestat. site news