Contre incredibile Ponta-Orban în Parlament: operația la spitalul privat din Turcia vs cura de dezalcolizare

Ludovic Orban l-a criticat dur pe Victor Ponta într-un discurs virulent de la tribuna Parlamentului. El l-a numit demagog pentru modul în care se raportează la furnizorii privați din sănătate. ”Cel mai tare m-a mirat demagogia unui lider politic, proaspăt colaborator (al PSD – n.red.). A spus că are o atitudine critică la adresa spitalelor private. Dar unde s-a operat el? La un spital privat, la un spital privat din Turcia”, a spus Orban, în aplauzele parlamentarilor PNL. Ponta nu a rămas dator, atacând sub centură – invocă o posibilă cură de dezalcolizare a premierului.

Ponta: eu m-am operat la picior, n-am fost la cură de dezalcolizare

Liderul Pro România, Victor Ponta, i-a replicat în termeni duri premierului Ludovic Orban. ”N-am votat acest guvern în noiembrie. E o înțelegere să pice acest guvern. Doar cei de la USR nu și-au dat seama dar o să-și dea. Aceste înțelegeri să scape PNL-ul de Orban cu ajutorul PSD sunt înțelgerile voastre, nu ne băgăm în ele.

Citește și atacul devastator al lui Dan Barna la adresa liderilor PSD și UDMR.

Vom vota moțiunea și un singur lucru, dragă Ludovic. Să știi că eu m-am operat de picior, nu am fost la cură de dezalcoolizare. Acele clinici de dezalcoolizare le puteți plăti azi din bani publici, succes”, a declarat Ponta de la tribuna Parlamentului.

PMP intră în dispută în ajutorul premierului

Atacul lui Ludovic Orban a venit după ce Victor Ponta a anunțat că va vota moțiunea de cenzură. Iar în dispută a intra și PMP. Deputatul PMP, Marius Pașcan, susține că liderii Pro România dau dovadă de ipocrizie pentru că în urmă cu câteva săptămâni au mers la Guvern să negocieze cu Ludovic Orban pentru a primi subvenție de la stat, iar acum voteză moțiunea de cenzură.

Află si reacția liderului ALDE, cum se poziționează Tăriceanu în războiul moțiunii.

”Când sunt ipocriți cei de la Pro România? Când s-au dus la premier să negocieze pentru a primi subvenție sau acum când votează împotriva acestui Guvern?”, a spus Marius Pașcan. site news

Lasă un răspuns