Consilierul PNL, dat în gât că avea legături cu lumea interlopă, decizie radicală ce-i face pe PSD-iști să desfacă o șampanie

Consilierul PNL, dat în gât că avea legături cu lumea interlopă, decizie radicală . Demisia consilierului Kadas, despre care Libertatea a arătat că are legături cu clanul interlop Alexa, a venit înainte de şedinţa Biroului Permanent Judeţean la care a participat preşedintele partidului, premierul desemnat Ludovic Orban.

Consilierul PNL, dat în gât că avea legături cu lumea interlopă, decizie radicală

Andrei Kadaș ocupa funcțiile preşedinte al unei organizaţii locale a partidului şi a obţinut, la ultimele alegeri, un mandat de consilier judeţean din partea PNL.

„Am constatat, astăzi, că a fost depusă o demisie din PNL, a domnului Kadaş. (…) Nu avem ce să mai discutăm atâta timp cât un coleg îşi dă demisia, nu am putut decât să luăm notă de aceasta. Începând de astăzi, nu mai este membru al PNL”, a declarat secretarul general al PNL Braşov, Dragoş David.

Libertatea a scris pe larg despre legăturile consilierului judeţean liberal Andrei Kadas cu clanul interlop Alexa, acuzat de infracţiuni informatice. Gruparea interlopă era specializată în săvârşirea de infracţiuni informatice şi acţiona pe teritoriul S.U.A. Banii furaţi din bancomatele americane ajungeau prin curieri în România, unde fraţii Alexa „spălau” banii prin investiţii imobiliare.

Citește și Vasile Blaga, acuzat că își parchează ilegal mașina în București

Adrian Veştea, liderul PNL Braşov, nu a răspuns acuzaţiilor făcute de senatorul PSD, Marius Dunca, care a spus, într-o conferinţă de presă, că „PNL a aşezat clanurile interlope la masa deciziilor publice”.

Senatorul PSD l-a acuzat pe Adrian Veştea că ar lua apărarea „locotenenţilor” prin faptul că nu „l-a dat afară din partid pe Kadas”. În replică, liderul PNL Braşov a spus că este vorba despre „un senator PSD născut din pixul lui Dragnea, care, în decursul anilor, nu s-a afirmat prin absolut nimic decât prin a crea scandaluri şi a atrage atenţia crezând că poate, poate îi va creşte şi lui notorietatea în vreun fel”. site news

Lasă un răspuns