Consilier PNL, prins cu minciuna. Legături cu interlopii

Consilier PNL, prins cu minciuna. Andrei Kadas a declarat că nu are nicio legătură cu șefii lumii interlope din Brașov, frații Alexa. Ziarul Libertatea a publicat o fotografie făcută în luna ianuarie a acestui an, în care politicianul PNL apare lângă liderul clanului, Cătălin Alexa.

Andrei Kadas suferă de amnezie

„Asocieri de acum 10-12 ani”, a fost replica lui Andrei Kadas, în emisiunea Adriana Nedelea din 17 februarie, atunci când a fost întrebat de frații Alexa.

Politicianul spune că nu are legături cu interlopii brașoveni, dar vorbește cu frații Alexa la telefon de două ori pe an.

”Nu am nicio legătură cu Cătălin Alexa, acum 10-12 ani au fost niște firme care nu mai funcționează de mult. Dacă aveam vreo legătură, vreo implicare, de ce nu au venit la mine. De ce nu mi-au rupt ușa? Am avut un salon de înfrumusețare în care am avut mult mai mulți asociați, o firmă de construcții”, a declarat Kadas la Adriana Nedelea LA FIX.

”Nu am nicio legătură cu Cătălin Alexa, acum 10-12 ani au fost niște firme care nu mai funcționează de mult”, spunea consilierul PNL. Liberalul a mai spus că se întâlnește cu frații Alexa ”o dată la ani, ne întrebăm ce mai facem”.

Vorbim la telefon de două ori pe an”, a completat Kadas, potrivit căruia are cu aceștia doar o ”relație de vecinătate”.

”Atâta timp cât eu nu am probleme cu legea, nu mă interesează ce probleme au vecinii mei”, a mai declarat liberalul.  

Citește și: Mihai Chirica, primar la Iasi din partea PNL

Acesta apare, într-o fotografie realizată pe 24 ianuarie 2019, deci nu „acum 10-12 ani”, alături de liderul clanului. Îmbrăcat cu o geacă albastră, consilierul PNL stă cu mâna pe umărul interlopului. Kadas este chiar etichetat în fotografia postată de Timofte Bogdan.

În urmă cu o zi, ziarul Libertatea a publicat o altă fotografie în care consilierul PNL apare alături de unul dintre frații Alexa, Emanoil. Este o imagine realizată în mai 2019, în care apare și președintele consiliului județean Brașov Adrian Veștea, coleg de partid cu Kadas. site news

Lasă un răspuns