Conflict între șoferi aflați în trafic, terminat la spital

Conflict între șoferi aflați în trafic, terminat la spital. Polițiștii din Ploiești cercetează un conflict spontan izbucnit între doi șoferi în urma căruia unul dintre ei a fost înjunghiat. Victima a fost transportată la spital.

Unul din șoferi a ajuns la spital

„În această seară, pe strada Grindului din municipiul Ploiești, a avut loc un conflict spontan în trafic, între doi conducători auto, în urmă căruia, unul dintre aceștia a fost lovit cu un obiect tăietor-înțepător în zona hemitoracelui stâng. Victima, un bărbat în vârstă de 37 de ani, a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a transmis, sâmbătă seară, IPJ Prahova.

”În această seară, pe strada Grindului din municipiul Ploieşti, a avut loc un conflict spontan în trafic, între doi conducători auto, în urma căruia, unul dintre aceştia a fost lovit cu un obiect tăietor-înţepător în zona hemitoracelui stâng. Victima, un bărbat în vârstă de 37 de ani, a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a transmis, sâmbătă seară, IPJ Prahova.

Citește și: Concluzie-soc a Avocatului poporului in ancheta de la ditrau: sri-lankezii, prinsi la mijloc in conflictul dintre brutarie si fostii angajati


Potrivit IPJ Prahova, în scurt timp a fost identificat agresorul. El este un ploieștean în vârstă de 37 de ani, care la acest moment se află în custodia Poliției.

Autoturismul a fost găsit abandonat pe o stradă din apropiere, a mai comunicat IPJ Prahova. Cercetările sunt în desfășurare, urmând ca încadrarea juridică a faptei să fie făcută după stabilirea diagnosticului. site news

Lasă un răspuns