Concordia Chiajna, în carantină!

Concordia Chiajna a intrat în carantină, după ce doi jucători au fost testați pozitiv pentru COVID-19. Echipa începuse pregătirile pentru viitorul sezon. Andrei Marc, fundaş care a trecut şi pe la FCSB, şi Ionuţ Biceanu, mijlocaş transferat de la Astra, sunt jucătorii declarați pozitivi de la Concordia Chiajna.

Potrivit protocoalelor impuse de Ministerul Sănătăţii, toată echipa a intrat în carantină. „N-am apucat să stăm împreună. Ne-am întâlnit doar atunci când am fost să facem testele. Pentru că a ieşit aşa, o săptămână am fost nevoiţi să stăm acasă. Mâine (n.r.-marţi), conform protocolului, repetăm testarea”, a declarat antrenorul Concordiei, Florin Bratu, pentru Digi Sport.

Al treilea caz în fotbalul nostru

Dinamo şi FC Botoşani sunt celelalte două echipe din fotbalul românesc la care s-au descoperit cazuri de COVID-19. Magazinerul de la Dinamo şi medicul de la FC Botoşani au fost testaţi pozitiv.

Ambele cluburi au fost nevoite să îşi amâne câte un meci de campionat, iar jucătorii au stat în izolare. La al doilea rând de teste, nu a mai apărut niciun caz, aşa că fotbaliştii şi-au putut relua pregătirea.

În acestă săptămână se reia Liga 2

Federația Română de Fotbal a anunțat, luni, că în această săptămână se reia Liga 2. Competiția se va încheia cu un play-off, în urma căruia vor fi decise echipele promovate și cea care va juca barajul pentru Liga I.

Potrivit unui comunicat al FRF, cele 6 echipe din play-off, singurele care au solicitat și primit licența pentru participarea în Liga 1, sezonul 2020-2021, vor juca fiecare cu fiecare, o singură dată, primele 3 clasate înainte de întreruperea competiției având avantajul disputării a 3 partide din 5 pe teren propriu.

Play-off-ul debutează vineri cu următoarele partide:

Vineri, 3 iulie, ora 17:00
Turris-Oltul Turnu Măgurele – Campionii FC Argeș

Sâmbătă, 4 iulie, ora 17:00
UTA Arad – FC Petrolul Ploiești

Marți, 7 iulie, ora 20:00
CS Mioveni – Fotbal Club Rapid.

Până la reluarea competiției, echipele participante în play-off continuă pregătirea, a anunțat FRF.

Lasă un răspuns