Claudiu Keșeru are COVID-19! A jucat ultima dată duminică

Campioana Bulgariei, Ludogorets Razgrad a anunțat că are doi jucători infectați cu coronavirus. Claudiu Keșeru și mijlocașul brazilian Jorginho. Amândoi se simt bine și au fost izolați la domiciliu.

„Jucătorii au fost imediat izolați la domiciliu și se simt bine în acest moment. După ce aceștia au fost testați pozitiv, s-a efectuat o retestare pentru toți angajații, iar rezultatele au fost negative. Nu există cazuri de COVID-19 la Lududogorets 2, echipă care va juca mâine în campionat. Ludogorets ia toate măsurile posibile pentru a proteja sănătatea jucătorilor, antrenorilor, angajaților și restricțională accesul în baza clubului. Clubul continuă să funcționeze normal, echipa pregătind primul meci din noul sezon, sâmbătă, contra lui Botev„, se atată în comunicatul clubului.

Keșeru, încă doi ani la Ludogorets 

Claudiu Keșeru a jucat ultima dată duminică, în meciul Ludogorets – Lokomotiv Plovdiv 0-1, în Supercupa Bulgariei. Românul a avut un sezon foarte bun, reușind să înscrie 18 goluri. În luna mai, campioana Bulgariei i-a oferit o prelungire de contract pe încă două sezoane.

“Sunt foarte fericit să rămân aici pentru încă câțiva ani. M-am bucurat la acest club de cinci ani fantastici și mă simt ca acasă. Nu mai am răbdare să reluăm campionatul și să câștigăm cel de-al nouălea titlu. Îmi doresc să îmi închei cariera la Ludogoreț”, a declarat Keșeru în momentul în care a semnat noua înțelegere.

În cariera sa, atacantul român a mai jucat la FC Nantes, FC Libourne, Tours FC, SCO Angers, SC Bastia, FCSB și Al-Gharafa.

Lasă un răspuns