Ciolacu schimbă strategia PSD, pentru a arăta că nu se tem de anticipate: Mascarada Ludovic Orban

Ciolacu schimbă strategia PSD, pentru a arăta că nu se tem de anticipate. Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, că cei mai mulți dintre membrii Comitetului Executiv Național au susținut că partidul este pregătit pentru orice fel de alegeri.

Ciolacu schimbă strategia PSD, pentru a arăta că nu se tem de anticipate

Întrebat, în conferința de presă de la finalul CEx, de ce s-a răzgândit PSD în privința alegerilor anticipate, Marcel Ciolacu a răspuns: ”Cei mai mulți membri CEx au spus că suntem pregătiți pentru orice fel de alegeri. Fără să vă jignesc, eu am condus ședința CEx și știu poziția colegilor.

Colegii au spus că partidul nu are dreptul să se teamă de votul românilor. E o mascaradă să faci anticipate cu câteva luni înainte de alegerile la termen. Este același guvern demis, pe care nici o forță politică nu-l va vota”. 

Citește și Cutremur în PSD, Ciolacu nu mai este dorit ca lider al partidului. Cine l-ar putea detrona

”Se dorește ca la 1 septembrie să nu se pună în aplicare legile votate în Parlament: mărirea pensiilor, salariile profesorilor și alocațiile. (…) Partidului Social Democrat nu îi este frică de nici un fel de alegeri”, a mai spus Marcel Ciolacu, precizând că nu se va prezenta la eventuale consultări cu Ludovic Orban. 

Ciolacu a mai adăugat că sesizarea la Curtea Constituțională privind desemnarea lui Ludovic Orban pentru funcția de premier va fi depusă cu certitudine luni. Liderul interimar al PSD a mai adăugat că niciun parlamentar nu a anunțat că va vota propunerea de premier a lui Klaus Iohannis.

„Sesizarea la Curtea Constituțională va fi depusă cu certitudine mâine. Un singur lucru o să invoc astăzi (duminică, n.r.) din această sesizare. Domnul Orban este primul ministru desemnat din nou, el fiind primul-ministru interimar sau demis.

Mascarada Ludovic Orban

Vă rog frumos să-mi spuneți și mie ce parlamentar sau ce forță politică a anunțat că va vota cu domnul Orban în Parlament. E o mascaradă. În aceeași ședință l-au propus prim-ministru și în aceeași ședință au hotărât, prin vot politic, că n-o să-l voteze” a afirmat Marcel Ciolacu, duminică, la Parlament. site news

Lasă un răspuns